10 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 42 share-uri

Multe energii se revarsa asupra noului venit pe lume. Este foarte limpede ca ziua de nastere are o anumita vibratie, un anumit potential energetic. Ce facem cu acest potential, tine de liberul nostru arbitru.

Alina Neagu, autor Revista Normal despre paranormal
Expert Garbo
despreparanormal.blogspot.com

Alina Neagu este autoarea „Revistei Normal despre Paranormal”, un jurnal al experientelor de dincolo de simturi, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Neagu a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering

Afla daca te-ai nascut intr-o zi norocoasa!

Viata omului incepe cu o inspiratie si se termina cu o expiratie... cat de interesant! In popor exista credinta ca, atunci cand se naste un copil, vin ursitoarele. Multe energii se revarsa asupra noului venit pe lume. Mi-e foarte limpede ca ziua de nastere are o anumita vibratie, un anumit potential energetic. Ce facem cu acest potential, tine de liberul nostru arbitru.

05 decembrie: Schimbarile iti sunt extrem de favorabile. Fii deschis/a catre nou.

06 decembrie: Suferintele de-a lungul vietii vin din partea copiilor sau a persoanelor mult mai tinere.

07 decembrie: Norocul vine din specularea propriei tale intuitii.

08 decembrie: Nu te sfii sa explorezi noi domenii despre care nu stii nimic. Iti sunt favorabile.

09 decembrie: Castigurile vietii tale vin de la straini sau teritorii indepartate de locul tau de resedinta.

10 decembrie: Evita speculatiile financiare si lucrul cu banii. Risti sa ai pierderi.

11 decembrie: Noroc in calatorii si negot. Poti deveni vicios.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri