11 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 5 share-uri

Astazi vreau sa iti spun cum am ajuns in mai putin de jumatate de an sa imi dau demisia si sa lucrez pentru visul meu castigand chiar mai bine decat inainte si cum poti face si tu la fel.

Experta Garbo.ro, Theona Balan, ne dezvaluie secretele reusitei sale:

Anul trecut pe vremea asta eram angajata la o firma de telefonie canadiana. Lucram 8 ore de la birou, program 16:00 – 24:00 (dupa fusul orar canadian) si alte 4 ore imi luam proiecte de acasa.

Nu aveam timp deloc pentru mine si nici pentru micutul meu, David.

Programul nu imi permitea sa plec nici prea des din oras.

Eram stresata, nervoasa pentru ca simteam cum trece viata pe langa mine.

De aproape jumatate de an mi-am dat demisia.

Sunt libera financiar si sunt bucuroasa ca fac ceea ce imi place. Partea si mai faine este ca pot sa lucrez de oriunde.

Weekendul trecut am fost la Bucuresti, acum doua weekenduri la Sinaia si weekendul ce vine ma intalnesc cu intreaga echipa la Sighisoara.

Dar asta nu inseamna ca trece o zi fara ca eu sa lucrez.

Biroul meu poate fi oriunde. Am laptopul cu mine si este sufficient.(uneori doar tableta si telefonul pentru treburile urgente).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Fac ceea ce imi place, muncesc din pasiune si culmea castig si mult mai bine decat cand ma chinuiam muncind 12 ore pe zi pentru altcineva.

Sunt momente cand disperarea atinge cote maxima atunci cand simti ca nu mai poti suporta: Atunci cand se intampla aceasta ceva trebuie schimbat: acum, ASTAZI!! Aceasta este ziua in care totul poate lua o alta intorsatura.

Ce zi minunata!!

Aceasta zi iti permite sa transformi mental disconfortul sau neputinta intr-una din noile posibilitati LIBERTATEA si PUTEREA DOBANDITA!

Si eu simteam ca am ajuns la capatul puterilor, ca nu mai pot munci atat fara sa se vada nimic. Munceam doar pentru a-mi putea asigura traiul mie si copilului meu. Dar nu ma puteam bucura de viata, nu ma puteam bucura de David, nu mai aveam viata personala.

Stiam ca ceva trebuie schimbat si eram in cautari de mult.

Ai simtit vreodata ca vrei sa iti dai demisia si sa incepi sa traiesti? Ai vrea sa lucrezi din pasiune? Sa fii propriul tau sef si castigi bani frumosi din asta? Poate ca si tu te framanti de mult incercand sa gasesti o iesire. Cautarile tale se pot incheia aici.

HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri