7 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 36 share-uri

La acest eveniment este invitat sa participe orice om care doreste sa afle cum isi poate mentine pacea interioara in fiecare clipa a vietii.

Catalin Manea, autorul cartii "Totul din Intreg" va sustine un eveniment gratuit in Bucuresti, eveniment la care este invitat sa participe orice om care doreste sa afle cum isi poate mentine pacea interioara in fiecare clipa a vietii.

Evenimentul se va numi "Pace in Inima Ta" si va avea loc sambata, 15 decembrie 2012, incepand cu orele 19:00, in incinta Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, in amfiteatrul "Al. I. Cuza".

Catalin Manea, autor si mesager spiritual, a decis sa ofere accesul gratuit la acest eveniment tocmai pentru a permite oricarei persoane sa ajunga din usurinta la informatiile oferite in mod neconditionat cititorilor si publicului larg.

"Toata cunoasterea pe care am primit-o de la Sursa Universala, a fost un adevarat Cadou Divin. Iar prin cartea Totul din Intreg, prin conferintele si evenimentele pe care le sustin, eu nu fac altceva decat sa ofer informatiile care mie mi-au transformat viata si perceptia asupra vietii." - Catalin Manea

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Desi va fi o discutie ampla, Catalin a stabilit cateva aspecte care vor fi atinse pe parcursul acestui eveniment. Iata, in mare, care sunt acestea:

- Constientizarea si Acceptarea Fortei Cosmice;
- Armonizarea constienta cu Ghidarea Cosmica;
- Dobandirea si mentinerea pacii interioare;
- Crearea constienta a realitatii;
- Trezirea la Viata. La Adevarata Viata.

Capacitatea amfiteatrului "Al. I. Cuza" este de 300 locuri, iar inscrierile deja au inceput. Pentru mai multe detalii si pentru inscrieri, este disponibila pagina oficiala a evenimentul "Pace in Inima Ta", care poate fi accesata la acest link:

https://catalin-manea.com/bucuresti/

Acest eveniment este dedicat tuturor oamenilor deschisi catre autocunoastere si descoperire de sine. Discutia se va desfasura pe parcursul a 2 ore si va avea ca scop principal crearea unei stari de pace si liniste interioara, care sa poata fi mentinuta in fiecare clipa a vietii.

Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Informatii de contact:

Catalin Manea
0724 210 286
contact@catalin-manea.com
www.catalin-manea.com

Foto homepage: Copyright djgis - Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri