29 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 112 share-uri

Calculeaza-ti Anul Personal pentru 2013 si vezi cum va fi viata ta in urmatorul an pe plan sentimental, financiar si profesional:

Calculeaza-ti Anul Personal pentru 2013 si descopera ce iti rezerva anul care ne bate la usa. Calculul nu este deloc complicat si il poti face de una singura. Aduna ziua nasterii si luna nasterii si redu-le la o singura cifra. Pasul urmator este acela de a aduna cifra respectiva cu cifra 6, anul universal pentru 2013 (2013=2+0+1+3=6). Se poate intampla ca rezultatul sa fie format dintr-o cifra sau doua. In cazul in care rezultatul este reprezentat de 2 cifre, redu-le pana cand obtii o singura cifra.

Spre exemplu, o persoana nascuta in ziua de 23 octombrie isi va calcula Anul Personal pentru 2013 astfel. Va aduna ziua nasterii (23) cu luna nasterii (octombrie =10). 23+10=33. Pentru ca rezultatul este format din 2 cifre, acesta se va reduce (adica se va aduna pana cand se va obtine una singura). 33 = 3+3=6. Acum, 6 (ziua nasterii + luna nasterii) se aduna cu Cifra Anului Universal pentru 2013 care este 6. Prin urmare, 6+6=12. Pentru ca 12=1+2=3 (12 se reduce la randul sau la o singura cifra), Anul personal pentru 2013 al persoanei nascute pe 23 octombrie va fi 3.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Sau, si mai simplu, daca nu vrei sa te incurci in calcule, iti recomandam sa-ti calculezi Anul Personal pentru 2013 apeland la urmatorul modul: https://www.numberfuture.com/2013_numerology_horoscope.php

Odata ce ti-ai aflat Anul Personal, gasesti mai jos si previziunile numerologice pentru 2013:

Anul Personal 1 pentru 2013

2013 va fi pentru tine un an incarcat si ocupat, cu multe proiecte si lucruri de facut, dar si un an bogat. Ceea ce plantezi in acest an va da roade in anii urmatori. Se anunta totodata schimbari si lucruri noi in peisaj, dar si responsabilitati in plus. Pastreaza-ti calmul si echilibrul si nu te speria.

Foto: Depositphotos

Nu lua transformarile si provocarile ca pe o drama si lucreaza la capitolul incredere in sine. Este o etapa fireasca din viata ta care te va conduce catre rezultate pozitive si oportunitati diverse. In plus, in primul trimestru al anului vei intalni persoane interesante care te energizeaza si iti fac aripile sa creasca.

Anul Personal 2 pentru 2013

2013 va fi pentru tine un an preponderent emotional si inedit din punct de vedere emotional, un an plin din punct de vedere al relatiilor romantice, al parteneriatelor si al asocierilor cu diverse persoane (profesional, social si mai ales personal) . De mentionat ca viata personala este sectorul in care vor avea loc majoritatea schimbarilor pentru tine.

Este foarte posibil sa te indragostesti de un strain sau sa ai in vederea mutarea alaturi de partenerul tau intr-o alta tara. Nu va fi deloc usor pentru tine, insa prietenii si noul mediu social prielnic iti vor inlesni adaptarea. Este important sa nu respingi din start schimbarea si sa nu uiti ca fericirea ta viitoare depinde covarsitor de urmatorul cuvant cheie: COOPERARE.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri