7 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 142 share-uri

Iata o lista cu lucruri - relativ simple - pe care le poti face ca sa readuci in viata ta emotiile pozitive!

Buna,

Ma numesc Florin Rosoga, sunt tata, sot si blogger de dezvoltare personala.

Obisnuiesc sa scriu si vorbesc despre experientele mele de evolutie personala si ce am invatat din ele, astfel incat si altii sa poata beneficia de ele. Scriu pe blogul personal despre subiecte precum dezvoltarea personala, motivatia si sfaturi pentru parinti. Iar astazi am scris un material despre un subiect drag mie – Cum ne putem crea emotii pozitive

Cum ne putem crea emotii pozitive

Emotiile sunt considerate a fi cele mai dependente „droguri”. Ne place sa revenim mereu si mereu la ele. Stilul de viata insa, alaturi de stresul generat de job si problemele zilnice, ne face uneori sa traim multe emotii negative, uitand ca cele pozitive le putem genera prin actiuni simple si usor de creat. Asa cum o faceam instinctiv cand eram copii.

Astfel s-a dezvoltat „inteligenta emotionala” – gestionarea propriilor emotii si crearea mai multor emotii pozitive in viata noastra. Adica, in final sa fim putin mai fericiti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Vreau sa scriu despre inteligenta emotionala un articol separat, insa pana atunci m-am gandit la o lista cu lucruri – relativ simple – pe care le poti face ca sa readuci in viata ta emotiile pozitive:

1. Fa-ti un jurnal de succese. Scrie zilnic micile lucruri pe care le-ai realizat. Nu e nevoie sa fie o implinire mareata. Tu alegi ce e succes si ce nu.

2. Practica in fiecare zi cate un minut de emotii pozitive. In acel minut straduieste-te sa vezi lucrurile pozitive de langa tine. Daca nu poti un minut, incearca 30 de secunde.

3. Gaseste un partener de evolutie, care sa te sustina si sa-ti ofere feedback. De preferat sa fie la un nivel apropiat tie, astfel incat sa puteti evolua in paralel si sa va sustineti reciproc.

4. Plimba-te zilnic. Daca nu ai vreme de plimbare, fa astfel incat sa parchezi masina la putina distanta de job sau sa te cobori cu 1-2 statii mai repede din autobuz pentru a putea merge pe jos. In timp ce o faci, uita-te la cladiri, copaci, lumea de pe strada. Inspira. Expira.

PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Împreună în arte și simțiri

5. Fa-ti pe balcon o mica gradina. Daca nu ai balcon, pune o jardiniera cu flori la geam. Acorda zilnic putina atentie si ingrijirii acelor flori.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri