25 Octombrie 2012 publicat în Lifestyle 65 share-uri

Fiecare numar are o putere speciala care este ascunsa de simbolistica sa conectata la principiile universale. Numerele au legatura fireasca, mistica cu tot ce este in natura, ceea ce le transforma in expresii simbolice foarte puternice. Numerele au puterea de a ne influenta viata.

Astfel, numerologia devine studiul numerolor si a influentei lor in vietile noastre iar predeterminarea pe care o descrie simbolistica numerelor poate fi folosita precum un oracol.

Totusi nu este bine sa te blochezi in aceasta ideologie a predeterminarii, sa crezi ca soarta vietii tale este aprioric hotarita. Astfel, aceasta predeterminare te poate ajuta sa gasesti acea parte din existenta ta care ar avea nevoie de un plus, iar constientizarea sa te poate ajuta sa imbunatatesti acolo unde este cazul.

In acelasi timp, simbolistica numarului tau personal iti poate oferi date esentiale despre legatura mistica pe care o ai cu ordinea universului.

Foto Omni Matryx /Pixabay

Numarul tau este dat de data zilei in care te-ai nascut - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 sau de suma dintre numerele unei date cu doua cifre.

Numarul unei persoane nascute in data de 3  este 3.

Numarul unei persoane nascuta in data de 23 va fi 5, adica 2+3.

In unele cazuri e nevoie de doua adunari, ca in exemplul urmator:

O persoana nascuta intr-o data de 19 va proceda asa: 1+9= 10 => 1+0= 1. Atunci numarul sau va fi 1.

Oracolul numerologic: Ce destin avem in functie de ziua nasterii
 

Numarul 1  

In mod esential, numarul 1 are legatura cu energia pozitiva, cu energia pura.

El reflecta noi inceputuri si puritatea. Intelesul simbolic al acestui numar poate fi clarificat intelegand ca "unu" simbolizeaza atat actiunea mentala cat si pe cea spirituala.

Destinul unei persoane nascute sub simbolistica numarului 1 poate fi acela al unui leader autocrat sau al unui autor carismatic, care este capabil sa stabilieasca o relatie cu multi oameni, dar care de obicei nu este capabil sa gaseasca iubirea adevarata.

Daca persoana influentata de numarul 1 invata sa nu mai fie atat de auto-centrata si ca a fi singur in varf nu este neaparat un dat, daca va invata sa dedice timp familiei, cu siguranta aceasta persoana va reusi sa isi depaseasca destinul de om deosebit, dar singur.

Numarul 2

Simbolistica numarului 2 se refera la bunatate, la tact, la dualitate si echilibru. Numarul 2 reflecta nevoia ca totul sa fie planificat.

"Doi" ne provoaca mereu sa alegem, iar semnificatia spirituala a acestui numar se refera la toate formele de comunicare cu ceilalti, fie ca este vorba de rivalitate sau comuniune. Numarul doi simbolizeaza claritatea, nevoia de unitate si armonie.

In numerologia clasica, destinul numarului 2 se refera la o viata devotata doar unei persoane, unei relatii care este atat de obsesiva incat cei doi nu mai au timp de nimic altceva in viata, nici macar de cariera.

Acest lucru se datoreaza unei anumite predispozitii a numarului 2 pentru codependenta, dar desigur ca aceasta predispozitie poate fi combatuta.

Este vorba despre un efort constient, indreptat catre dezvoltarea proprie. Numarul 2 poate avea portia sa de "dulce" in viata, invatand sa o recunoasca si sa o revendice, pentru ca de fapt doar noi insine suntem maestrii destinului nostru!

Numarul 3

Intelesul spiritual al numarului 3 se refera la magie, la intuitie, la fecunditate si avantaj. Numarul "trei" invoca versatilitatea si pura placere a creativitatii. Intelesul spiritual al numarului 3 se refera la magie, la intuitie, la fecunditate si avantaj. Numarul trei invoca versatilitatea si pura placere a creativitatii.

Numarul trei reprezinta Timpul: Trecutul, Prezentul si Viitorul. Acest numar exprima necesitatea de a-ti exprima creativitatea. Trei promite noi aventuri si cooperare. In mod titpic, trei semnifica succesul si rasplata.

Soarta numarului 3 este aceea de a fi mereu un menestrel care imparte bucurie si farmec in jur. Persoanele nascute sub influenta acestui numar nu prea au chemarea catre stabilitate, nu au dorinta de a construi si de a pastra o familie. Numarul 3 are reputatia de a fi necredincios si de asemenea poate deveni faimos.

Exresandu-si insa capacitatea de a se auto-constientiza, numarul 3 reuseste sa iasa din lumina propriei carisme si uneori celebritati, pentru ca aceasta auto-constientizare nu e de fapt, decat modalitatea de a fi mai aproape de adevarata esenta a sinelui.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri