2 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 523 share-uri

Femeia este un sanctuar al frumusetii divine. Mainile ei devin speciale cand isi mangaie copilul, buzele ei devin adorabile cand isi saruta iubitul, chipul ei devine magnific cand in coltul gurii apare un zambet. Ochii ei devin adevarate oglinzi sufletesti cand o lacrima sincera ii cade pe obraz.

Un suflet feminin, plin de iubire, implicat in activitati inspirationale pentru femei, pentru a fi alaturi de acestea in calatoria lor de desavarsire si de regasire spirituala.

Tania Tita este autor spiritual, initiator al programului de dezvoltare personala si spirituala pentru femei, GhidulTuturorFemeilor.ro si este de asemenea fondatorul a numeroase proiecte ce viseaza desavarsirea Sufletului Femeii.
https://ghidultuturorfemeilor.ro

Tania Tita, ghidultuturorfemeilor.ro

Expert Garbo

Femeia = un sanctuar al frumusetii divine

Daca-ar fi sa privesc femeia cu adevarat, as descoperi ca nu exista femeie urata. Nu cred ca poate exista ceva urat intr-o manifestare atat de pura si de minunata.

Noi, femeile, ne-am autosabotat de mult prea multe ori. Ne-am pus niste standarde mult prea inalte, si nu ca acesta ar fi un lucru rau, insa n-am facut asta pentru noi si pentru implinirea noastra sufleteasca, ci am facut-o pentru ceilalti, pentru mandria si admiratia lor fata de noi. I-am pus tot timpul pe ceilalti pe primul loc in viata noastra, am incercat atat de mult sa ii multumim pe toti, sa ii facem pe toti fericiti, sa le fie tuturor bine. Lucru de apreciat. Dar noi? Ce se intampla cu fericirea noastra? Ce se intampla cu dorintele si nevoile noastre?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Pentru mine femeia este un sanctuar al frumusetii divine. Mainile ei devin speciale cand isi mangaie copilul, buzele ei devin adorabile cand isi saruta iubitul, chipul ei devine magnific cand in coltul gurii apare un zambet. Ochii ei devin adevarate oglinzi sufletesti cand o lacrima sincera ii cade pe obraz.

Noi, femeile, n-am stiut sa ne apreciem frumusetea. N-am stiut sa ne apreciem exact asa cum suntem. Am uitat de lucrurile marunte care ne fac cu adevarat femei. Am uitat de lucrurile pline de dragoste care ne arata de fapt feminitatea si am luat-o la intrecere cu barbatii pentru cine castiga mai mult si cine are un job mai bine platit.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri