31 Octombrie 2012 publicat în Lifestyle 119 share-uri

Dragostea adevarata este cea mai puternica forta din Univers. Daca dorim sa intelegem cum functioneaza aceasta forta, trebuie sa ii cunoastem secretele...

In timp, ne schimbam ca persoane si deci ne schimbam si ideile despre viata ori perceptia asupra dragostei si a frumusetii. Totusi, dragostea adevarata ramane eterna, iar daca am experimentat-o, cu siguranta putem fi de acord cu aceasta afirmatie.

Image © Shutterstock - 21797347

Iata 5 secrete pe care trebuie sa le invatam si sa le acceptam pentru a ne da seama cum functioneaza de fapt dragostea adevarata:

Dragostea adevarata este neconditionata.

Da! Principiul de baza si cel mai important secret pe care il ascunde dragostea este faptul ca, pentru a fi magica, legatura dintre doua persoane care se iubesc trebuie sa fie neconditionata. Dragostea adevarata nu se bazeaza pe reguli sau pe conditionari ce guverneaza sentimentele, gandurile sau actiunile partenerului nostru de viata. Tocmai datorita acestui secret al iubirii, persoanele care au experimentat dragostea adevarata s-au simtit intotdeauna libere!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Daca iubesti pe cineva, da-i drumul. Daca se va intoarce, va fi al tau pentru totdeauna, daca nu, inseamna ca nu a fost niciodata al tau.

Dragostea adevarata inseamna compromis.

Dragostea adevarata infloreste atunci cand o persoana face sacrificii sau compromisuri pentru partenerul sau de viata. De exemplu, desi prietenele noastre ne invita in oras intr-o anumita zi, stiind ca persoana iubita se va intoarce obosita de la munca vom refuza invitatia si il vom astepta cu o masa calda. Un alt compromis este renuntarea la un obicei care il deranjeaza pe partenerul nostru etc. Fie ele mici sau mari, sacrificiile si compromisurile reprezinta un secret important pentru armonia din viata de cuplu.

Image © Shutterstock - 5524348

Pentru a experimenta dragostea adevarata, trebuie sa ne dedicam viata celuilalt.

Atunci cand ne dedicam complet pentru binele celuilalt, vom descoperi un alt secret pe care il ascunde dragostea adevarata. Putem sa intelegem cel mai bine acest secret al iubirii exemplificandu-l. Poate ca s-a intamplat sa auzim un barbat spunand: Vreau sa imi gasesc un loc de munca platit mai bine pentru a putea cumpara o locuinta noua. Cu siguranta sotia mea va fi mai fericita intr-o casa mai mare.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri