5 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 138 share-uri

Simbolurile care exista in cultura noastra, in subconstientul si in sufletele noastre traseaza cursul existentei. Un totem, un medalion sau o statueta, un animal sau un gest; acestea sunt incarcate de semnificatii puternice, nu sunt simple 'obiecte'. Sunt mesaje despre cum traim iar simbolurile norocului le-am putea considera mesaje despre speranta noastra in mai bine. Oamenii din intreaga lume se bucura si astazi de mitul din spatele simbolurilor norocului. Cauta acel simbol al norocolui care ti se potriveste cel mai tare. Alege-ti si tu 'amuleta' norocoasa!

8. Delfinul

Delfinii sunt considerati simbol al norocului in foarte multe culturi, inclusiv in traditiile antice din Grecia, Sumer, Egipt si Roma.

9. Porcul

Totemurile in forma de porc sunt considerate a fi aducatoare de noroc fiindca sunt simbol al buna-starii, al norocului bun si al prosperitatii.

(Foto: Maryalena)

10. Broasca testoasa

Testoasele sunt considerate aducatoare de noroc in Feng Shui. Testoasa este unul dintre cele 4 animale sacre intre care (Dragonul, Unicornul si Pasarea Phoenix).

Testoasa simbolizeaza mama primordiala, longevitatea si speranta pentru o viata mai lunga. Ele sunt considerate o legatura intre Pamant si Divinitate.

11. Elefantul

Elefantii sunt simboluri ale norocului de asemenea in Feng Shui, iar in Hinduism, zeul norocului Ganesha, este elefant.

Daca asezi figurine in forma de elefanti la usa, acestia iti vor aduce longevitate si noroc. Elefantii sunt un simbol al intelepciunii, al puterii, al inteligentei, al solitudinii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Foto: nopicideas

13. Liliacul rosu

In China, liliacul rosu (animal) este simbol al vietii lungi, iar amuletele in forma de liliac sunt purtate pentru a aduce fericirea. Se crede ca liliacul rosu alunga raul.

14. Tigrul

Tigrii sunt considerati aducatori de noroc in astrologia chineza. Tigrul este considerat protector impotriva hotilor si al incendiilor.

15. Broasca

Broasca este un simbol al prosperitatii, al bogatiei, al prieteniei si al abundentei. In multe culturi este un simbol al fertilitatii.

Se spune ca totemul in forma de broasca atrage prieteni buni si credinciosi si ca te poate ajuta sa iti gasesti o iubire solida si indelungata.

16. Buddha

Micile statuete care il reprezinta pe Buddha sunt considerate aducatoare de noroc. Trebuie sa freci burtica lui Buddha si sa iti pui o dorinta.

Foto: Gabriel Rocha (a.k.a. BRIEL)

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

17. Kachinas

Populatiile indigene din Sud Vestul Americii, Pueblo, Hopi, Zuni cred ca aceste papusi care se numesc Kachinas au mari puteri aducatoare de noroc. Kachinas sunt folosite in ceremoniile tribale. Ele au puterea de a aduce protective in fata dezastrelor naturale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri