Incercand sa ascultam sfaturi de la toti cei din jurul nostru am ajuns sa ne formam opinii general valabile despre viata si sa le transformam in stereotipuri. Iata 10 lucruri pe care le luam, inconstient, ca atare...

Ce este minciuna? Ce este adevar? Doar propria experienta de viata ne poate invata.... Am fost insa pacaliti sa credem ca:

Minciuna - ‘Singur’ este echivalent cu ‘singuratate’.

Image © Sxc.hu

Sa fim singuri nu inseamna intotdeauna si sa ne simtim singuri, la fel cum a fi intr-o relatie nu aduce intotdeauna fericire si implinire. De multe ori, exista posibilitatea sa ne simtim mai singuri intr-o relatie nepotrivita decat fara un partener de viata. Daca suntem pusi in aceasta situatie si simtim ca lucrurile nu merg in directia dorita, cel mai bine este sa luam o pauza si sa ne regasim pe noi insine mai intai, in singuratate. Astfel vom putea sa ne apreciem la adevarata valoare, dar si sa ne departam de o viitoare relatie de iubire distructiva pentru propria persoana.

Minciuna - Fericirea vine atunci cand ai tot ce iti doresti.

A fi fericiti nu inseamna a nu dori mai mult de la viata, ci a fi recunoscatori pentru ceea ce ea ne-a oferit pana acum si rabdatori pentru a vedea ce ne aduce viitorul. Important este sa invatam sa apreciem prezentul, ziua de astazi, si sa nu ne lasam prinsi in agitatia de a realiza ceva fara sa mai observam magicele momente marunte care aduc de fapt bucurie. Tocmai micile placeri ale vietii sunt amintirile frumoase pe care le vom povesti copiilor si nepotilor nostri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Minciuna - Durerea se citeste pe chipul oamenilor.

Nu trebuie sa subestimam niciodata durerea pe care o simte o persoana in suflet. Cu totii trecem in viata prin momente mai putin placute, cu totii suferim - unele persoane insa se pricep mai bine sa ascunda acest lucru. Nu avem de unde sa stim ce este in sufletul celor pe care ii intalnim in viata si tocmai de aceea nu trebuie sa judecam - ar fi doar o pierdere de energie si de timp. Asadar, daca judecam, inseamna ca avem prea mult timp. Si ideal ar fi sa il folosim pentru ceva constructiv, nu incercand sa ‘citim’ durerea de pe chipurile oamenilor. Aceasta este invizibila ochiului nostru.

Image © Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri