28 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle 50 share-uri

Ai trait vreodata acel sentiment de frustrare si remuscare cand stii ca trebuie sa faci ceva sa te mobilizezi dar efectiv sa nu fii in stare si sa nu iti poti gasi motivatia? Ce sa faci cand iti lipseste MOTIVATIA?

Te voi invata 20 de metode ce au functionat pentru mine pentru a te remotiva, a-ti reorienta viata spre obiectivele si visele tale, pentru a fi din nou energic si productiv si a lasa toata aceasta stare in urma.

20 de metode pentru a te remotiva

1. Treci la actiune.

Inainte de a ateriza in aceasta criza, ai avut obiective, vise, si liste de lucruri de realizat. La un moment dat, ti-ai pierdut increderea in aceste idei si ai incetat sa iti urmezi visele tale.Ei bine, e timpul sa iti urmezi visele, din nou. Nu renunta la ele.

Si poti face acest lucru prin luarea unor masuri: Ignora sentimentele tale de letargie si indiferenta si concentreaza-te pe realizarea de progrese tangibile. Pe masura ce incepi verificarea lucrurilor pe care le-ai realizat si le poti taia de pe lista, te vei simti mult mai bine si ei simti posibila realizarea viselor si obiectivelor tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

2. Persevereaza.

Munca din greu nu garanteaza ca iti vei realiza obiectivele. Dar daca nu lucrezi cu adevarat si nu perseverezi cu siguranta nu iti vei indeplini nici macar unul din acele obiective.Fii constient de acest lucru atunci cand decizi ce vei face a doua zi. Nu, sta pur si simplu in deriva si in asteptare. Preia controlul, fa planuri si actioneaza!



Foto: Copyright Yuri Arcurs - Shutterstock.com

3. Ia-i ca exemplu pe cei care au reusit.

Doar pentru ca cineva a reusit nu inseamna ca vei reusi si tu. Dar poate fi un exemplu motivational pentru obiectivul tau;Cei care au reusit pot fi o sursa de inspiratie si de speranta. Si, cel mai important, un mijloc de a iesi din criza ta.

4. Invata in timp ce faci.

Daca te confrunti cu o decizie complicata nu ai nici un raspuns clar, unul dintre cele mai bune modalitati in care poti merge mai departe este sa te apuci sa faci pur si simplu acel lucru.Ce vreau sa spun prin asta? In loc sa stai sa te gandesti prea mult la o solutie alege una din optiunile care iti sunt la indemna si apoi fa tot posibilul sa functioneze. Daca nu reusesti in cele din urma, cel putin poti elimina aceasta cale si apoi poti merge mai departe cu celelalte optiuni.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri