19 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Oricat am vrea sa fugim de ele cateodata, responsabilitatile si indatoririle fac parte firesc din viata noastra cea de toate zilele. Descopera secretele numelui si afla ce spune ultima litera a numelui despre tine si despre cum iti onorezi obligatiile in viata!

In numerologie, fiecare litera ce compune un nume dispune de o vibratie aparte si este asociata anumitor semnificatii. Una peste alta, sunt insa doua litere care domina din start un nume: Prima litera a numelui (cunoscuta in numerologie drept ‘Cornerstone’) si Ultima litera a numelui (cunoscuta in numerologie drept ‘Capstone’).Intr-un articol anterior iti prezentam semnificatiile primei litere ce compun numele tau, insa astazi dorim sa iti facem cunostinta cu o litera la fel de importanta: ultima litera a numelui tau cel mai cunoscut.

Initiala prenumelui este cea care descifreaza personalitatea unei persoane, axandu-se asupra atitudinii persoanei respective fata de probleme si obstacole, dar si asupra manierei in care profita (sau nu) de oportunitati. Pe de alta parte, ultima litera a numelui in schimb are in vedere personalitatea umana, reprezentand atitudinea persoanei respective fata de proiecte, sarcini, indatoriri, capacitatea acesteia de a finaliza ceea ce a inceput. Ultima litera a numelui vorbeste despre ‘cum faci’ ceea ce ‘spui ca faci’.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Oricat am vrea sa fugim de ele cateodata, responsabilitatile si indatoririle fac parte firesc din viata noastra cea de toate zilele. Descopera secretele numelui si afla ce spune ultima litera a numelui despre tine, despre personalitatea ta si despre cum iti onorezi obligatiile in viata! Afla cum te influenteaza ultima litera a numelui!

ATENTIE! Se are in vedere numele mic sau prenumele, numele tau cel mai comun si sub care esti cel mai bine cunoscuta. (poate sa fie intreg prenumele, un alint sau o prescurtare, in functie de cum esti cunoscut /a celorlalti: Ana spre ex, D, Mari, Juliet, Cris, Bogdan etc.)

Ce spune Ultima Litera a Numelui despre tine?

A – Esti o fire optimista si nu te lasi usor descurajata. Esti foarte hotarata si sigura pe tine atunci cand vine vorba de a rezolva un task sau o problema. Cum, necum, chiar si in conditii dificile, reusesti sa duci la capat ceea ce ai inceput.

B – Esti sensibila si emotionala si, indiferent de natura proiectului sau a indatoririlor, te implici mai mult de 100%. Esti croita astfel incat sa nu poti sta deoparte. Depui multa pasiune in taskurile tale, dar te si consumi mult pentru fiecare dintre ele. Apar de aceea uneori blocaje.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri