Fiecare dintre noi s-a nascut intr-o anumita zi, iar pe parcursul vietii, involuntar sau nu, acea zi a avut un impact deciziv asupra destinului nostru. Relatia cu cel iubit joaca un rol important pe plan afectiv, caci doar iubirea este cea care ne face pe deplin fericiti. Numerologia, ca si astrologia, reprezinta un instrument de nepretuit in cunoasterea de sine, ajutandu-ne sa ne descoperim calitatile si punctele slabe ale personalitatii, precum si tipul de relatie care ni se potriveste cel mai bine.
Inca din momentul nasterii viata noastra sta sub semnul unei cifre. Fiecare dintre noi s-a nascut intr-o anumita zi, iar pe parcursul vietii, involuntar sau nu, acea zi a avut un impact deciziv asupra destinului nostru. Relatia cu cel iubit joaca un rol important pe plan afectiv, caci doar iubirea este cea care ne face pe deplin fericiti. Numerologia, ca si astrologia, reprezinta un instrument de nepretuit in cunoasterea de sine, ajutandu-ne sa ne descoperim calitatile si punctele slabe ale personalitatii, precum si tipul de relatie care ni se potriveste cel mai bine. Conform numerologiei, putem afla totul despre noi si despre relatiile noastre calculand cifra numelui.

Procedura de calculare este una extrem de simpla. Fiecarei litere ii corespunde o cifra, iar cifrele din care este format numele se aduna. Iti poti scrie numele pe o foaie de hartie, iar sub fiecare litera din care este format numele, cifra care corespunde literei respective. Daca te numesti Ana, aduna cifrele: 1+5+1. Asadar, cifra numelui tau este 7. Daca rezultatul este format din doua cifre, acesta trebuie redus la una prin adunarea celor doua. De exemplu, daca numele tau este Gabriela, adunand cifrele prenumelui vei obtine 36. Cifra finala a numelui este formata din 3+6, adica 9. Urmand aceiasi pasi, calculeaza numarul numelui partenerului si descifreaza ce spune numerologia despre temperamentele voastre si in ce masura sunteti compatibili unul cu altul.

1 - a, j, s/;
2 -b, k, t/;
3- c, l, u;
4 -d, m, v;
5 - e, n, w;
6 -f, o, x;
7 - g, p, y;
8- h, q, z;
9 -i, r


Daca cifra numelui este 1:
Esti capricioasa si schimbatoare precum vremea din luna martie. Pentru ca te implici intru totul intr-o relatie, astepti acelasi lucru de la partenerul dumneavoastra, uitand ca barbatii nu se pricep intotdeauna sa exprime ceea ce simt. Daca nu iti moderezi comportamentul si nu cobori stacheta asteptarilor, este foarte posibil ca in viitor micile neintelegeri sa se transforme in conflicte intense. Filozofia ta de viata nu corespunde intotdeauna cu a partenerului. Vei cunoaste implinirea doar alaturi de o persoana care va stii sa aprecieze corespunzator caldura si afectiunea pe care stii sa le daruiesti din toata inima.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri