Pentru a avea o casnicie fericita nu ai nevoie de o casa mare, de o masina luxoasa ori de un cont bancar cu multe cifre. Bineinteles ca si aceste lucruri pot aduce bucurie, insa adevaratele secrete pentru o casnicie fericita se bazeaza pe comunicare si intelegere intre tine si partener.

Pentru a avea o casnicie fericita, permite-i partenerului tau de viata sa greseasca...

Pentru ca suntem oamenii, la un moment dat in viata, fiecare dintre noi greseste. Nu poti avea o casnicie fericita atat timp cat iti “mustrezi” partenerul pentru fiecare greseala (fie ea mica sau mare) pe care o face. Daca lasi loc de imperfectiune si esti intelegatoare, relatia dintre tine si persoana iubita va evolua altfel. De exemplu, daca din greseala partenerul a uitat de aniversarea voastra, nu te infuria si gandeste-te ca poate este stresat din cauza locului de munca, poate are un program incarcat si este oboist etc. Acest tip de gandire este primul pas spre o casnicie fericita.

Image © Shutterstock

Pentru a avea o casnicie reusita, vorbeste deschis cu partenerul tau de viata.

Cuvantul cheie pentru buna functionare a oricarei relatii este comunicarea. Asadar, pentru a avea o casnicie fericita este esential ca intre tine si partenerul de viata sa existe o comunicare deschisa si sincera. Nu iti suprima emotiile gandindu-te ca ii poti strica armonia din relatie. Ori de cate ori ai ceva pe suflet, discuta cu persoana iubita, explica-i ce te deranjeaza, ce iti place ori ce ai vrea sa faci pe termen lung. Lipsa de comunicare in doi poate crea probleme mari intr-o casnicie. Invata sa vorbesti orice cu sotul tau si vei observa imbunatatiri majore in viata de cuplu!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Pentru a avea o casnicie fericita, respecta-ti partenerul de viata si intelege-i nevoile.

Intr-o casnicie fericita este esential ca ambii parteneri sa se respecte si sa isi inteleaga reciproc nevoile de evolutie personala individuala. Desi fac majoritatea lucrurilor impreuna, nevoia de individualitate nu va disparea niciodata, iar incapacitatea de a intelege aceasta va duce doar la stari tensionate si lipsa de comunicare. Pentru o casnicie reusita, tu si partenerul trebuie sa invatati sa va respectati nevoile personale, oricare ar fi ele.

Pentru ca avea o casnicie reusita, nu-ti pierde romantismul.

Romantismul este foarte important intr-o relatie de iubire. Pe termen lung, momentele romantice petrecute alaturi de partener te pot ajuta sa ai o casnicie fericita si sa intaresti legatura formata in timp, sa o duci la un stadiu de profunzime greu de atins. Atunci cand vii obosita de la serviciu foloseste-ti energia ramasa pentru a petrece timp de calitate alaturi de persoana iubita in intimitatea propriului camin sau la un restaurant din apropiere. In weekend-uri poti reaprinde flacara pasiunii prin escapade pline de romantism!

Image © Shutterstock - 18427945


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri