28 August 2012 publicat în Lifestyle 91 share-uri

Nu face prea multe compromisuri, nu uita ce anume ti-ai propus, nu inceta sa o iei de la capat, iar si iar pana iti vezi visul transformat in REALITATE.

Ai simtit vreodata ca esti purtat pe valurile vietii, fara nicio putere de a produce vreo schimbare in bine?

Folosim des fraze precum "Asta e viata" sau "Viata nu e dreapta" “Asa imi e scris”- si cu toate ca acestea ne pot ajuta uneori sa acceptam mai usor suisurile si coborasurile din fiecare zi, ele ne dau si impresia ca viata nu este de fapt sub controlul nostru.

Adevarul este ca ai mai multa putere (si influenta) decat crezi.

Inainte mi se intampla des sa fiu trista, frustrata si deprimata. Mereu am fost o fire foarte sensibila. Poate din cauza ca nu aveam suficienta incredre in mine. Iar atunci cand iti lipseste incredrea in tine simti ca toata lumea te ataca, ca nimeni nu te intelege, ca esti o victima.

Plangeam des si cand plangeam parca gaseam tot mai multe motive pentru care sa plang. Mi se parea ca sunt cea mai nefeicita fiinta de pe pamant. Si pentru ca asta gandeam in marea majoritate a timpului, asta devenisem.

Gaseam mereu un vinovat pentru ceea ce mi se intampla. Mereu aveam o scuza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Eneagrama, oracolul antic: Tu ce personalitate ai? Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Mi-am dat seama ca oricat ar gresi altcineva fata de tine, tot tu esti vinovat pentru situatia in care te afli. Poate ca l-ai determinat chiar tu sa se poarte asa cu tine, poate ca i-ai permis chiar tu sa se poarte in acest fel cu tine. O data, de doua ori si apoi te-ai trezit ca nu iti mai convine. Sau poate ca ce e corect pentru tine nu e corect pentru toata lumea. E doar o chestiune de alegeri. Nu iti convine, mergi mai departe

Ce aspecte sunt deja sub controlul tau?

Unele parti din viata da sunt deja sub controlul tau total, sau aproape total. Gandeste-te la:

-dieta ta - sanatoasa sau nesanatoasa

-ora la care te culci

-cata activitate fizica faci - sau nu faci

Da, exista influente externe si in aceste domenii. Poate, de exemplu, iti spui ca motivul pentru care nu mananci bine este ca nu exista niciun loc in apropierea serviciului tau, de unde sa poti cumpara o masa sanatoasa - asa ca ajungi din nou la McDonald's.

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun! Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită

Dar intotdeauna exista si alte optiuni. In aceasta situatie, ti-ai putea pregati un pranz sanatos acasa si sa-l iei la serviciu, sau chiar sa-i convingi si pe colegii tai sa cereti un meniu mai variat la cantina - sau pur si simplu sa aduca fiecare alimente sanatoase pe care sa le impartiti in fiecare zi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri