Astazi va propunem un articol relaxant, insa si amuzant, ce prezinta mituri interesante legate de femeile cu par roscat.

1. Femeile cu par roscat au cele mai mari sanse sa fie intepate de o albina.

Image © Greta Ceresini

Acest mit despre femeile cu par roscat este foarte raspandit. Se crede ca albinele au tendinta sa intepe mai des femeile (persoanele) roscate si nu pe cele cu o alta culoare de par. Bineinteles, ca si majoritatea miturilor expuse mai jos, nici acesta nu are sustinere stiintifica.

2. Parul roscat aduce ghinion.

In vremurile stravechi, majoritatea oamenilor asociau parul roscat cu ghinionul. Mai mult, atunci cand cineva se nastea cu par roscat, aceasta persoana era alungata din comunitatea, insa nu omorata. Un alt mit antic ii invatase pe oameni ca umbra celor roscati ii va bantui si le va aduce nenoroc.

3. Femeile roscate se transforma in vampiri atunci cand mor.

Majoritatea oamenilor din antichitate credeau intr-un mit ce spunea ca dupa moarte, orice femeie roscata se va transforma in vampir. Desi in ziua de astazi acest mit ne pare de-a dreptul hilar, de-a lungul istoriei, in anumite colturi ale lumii, anumite persoane erau sigure ca acest lucru chiar se poate intampla.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Image © Shutterstock - 26830705

4. Femeile roscate vor deveni bogate usor.

Iata un mit interesant despre femeile roscate. Majoritatea popoarelor antice erau de parere ca a avea par roscat inseamna bogatie, belsug, dar si mult noroc in viata. La fel, se spunea despre barbatii roscati cu mult par pe piept ca vor fi cei mai bogati din comunitate. Sa fie oare adevarat?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri