Oprah Winfrey este una dintre cele mai de succes femei ale lumii contemporane. Ea are o notorietate impresionanta in tara natala SUA, dar si peste Ocean.

In prezent, Oprah este una dintre cele mai influenete femei din lume. In cadrul talk-show-ului care ii poarta numele si care a facut-o celebra, Oprah invita oameni din toate categoriile sociale, dezvaluindu-le povestile de viata, ea insasi avand una foarte tulburatoare, fiind nascuta d eo mama adolescenta si mai apoi suferind abuzuri sexuale in copilarie. Spiritul ei de invingatoare si-a facut aparitia in anii liceului cand Oprah demonstra multa inteligenta si un real talent oratoric. Drumul ii era deja scris...

Oprah Winfrey"Toata lumea vrea sa calatoreasca cu tine intr-o limuzina, dar tu iti doresti pe cineva care ar lua autobuzul cu tine, atunci cand limuzina s-a stricat", spune ea.

E adevarat si din punct de vedere financiar, acum Oprah este acum una dintre cele mai bogate femei din lume. Dar oare, meritul pentru tot ce are, inclusiv succesul ei, nu se datoreaza chiar mentalitatii sale de invingatoare, pe care a incercat sa o inspire tuturor?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes

2. Filosofia mea este ca nu esti doar responsabil pentru viata ta, ci ca ai si datoria de a face tot ceea ce este mai bun in prezent, pentru a crea ce e mai bun pentru viitor.

3. Cred ca atunci cand inviti oameni la tine acasa, ii inviti in sufletul tau.

4. Sunt sigura ca totul se intampla cu un motiv, chiar si atunci cand nu suntem suficient de intelepti ca sa vedem.

5. Daca vrei ca viata sa te rasplateasca mai mult, trebuie sa iti schimbi modul cum gandesti.

6. Cea mai mare aventura pe care o poti avea, este sa traiesti vaita visurilor tale.

7. Mergi mai departe. Cazi. Lumea arata diferit de la pamant.

8. Sansa dea iubi si de a fi iubit, exista oriunde te-ai afla.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri