27 Iulie 2012 publicat în Lifestyle 23 share-uri

Oamenii vor o economie mai buna, dar nimeni nu vrea sa faca parte din lovitura financiara de care este nevoie pentru a ne redresa. Oamenii vor scoli mai bune, dar nimeni nu vrea sa revolutioneze sistemul.

Ma numesc Theona Balan, pasionata de tot ce inseamna dezvoltare personala si descoperirea ingredientelor unei vieti de succes. Imi pare bine sa fiu aici cu tine si imi propun ca prin articolele mele sa crestem impreuna, sa evoluam sa iti impartasesc din experienta mea. Ma poti citi si pe femeiadesucces.ro.

Pornesc radioul si toata lumea spune ca doreste o schimbare., o viata mai buna, o tara mai curata, mai bine organizata, salarii mai mari, profesori mai competent, costuri mai mici, mancare mai sanatoasa!

Deschid facebookul, toata lumea se plange pe diferite subiecte. Toata lumea vrea "Mai Bine". Nimeni nu vrea schimbare.

Oamenii vor o economie mai buna, dar nimeni nu vrea sa faca parte din lovitura financiara de care este nevoie pentru a ne redresa.

Oamenii vor scoli mai bune, dar nimeni nu vrea sa revolutioneze sistemul, sindicatele, profesorii si rolul parintilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Oamenii vor costuri mai mici pentru sanatate, dar nimeni nu vrea sa suporte schimbarile in medicina, legislatie si birocratie de care ar fi nevoie pentru a atinge acest tel.

Oamenii vor asigurari mai mici, dar nimeni nu vrea sa adopte in viata sa schimbarile necesare.

Oamenii vor sa fie mai slabi, mai sanatosi si mai fericiti, dar nimeni nu vrea sa actioneze in vreun fel pentru a ajunge acolo.

Oamenii vor preturi mai mici la benzina, dar nimeni nu vrea sa-si schimbe radical modelul de consum.

Oamenii ar vrea ca cei fara adapost sa nu mai stea pe strazi, dar fara sa fie nevoie sa se implice in vreun fel.

Toata lumea isi doreste rezultatul, dar nimeni nu vrea sa sufere tot procesul. In special atunci cand acesta presupune schimbari sau o spargere a tiparelor cu care s-au obisnuit. Cand trebuie sa iesi din zona de confort unde e caldut si bine.

Leagăn pentru toată copilăria adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Un antreprenor intelept mi-a spus odata ca Maslow a gresit. Nevoia fundamentala nu este supravietuirea, ci mai degraba nevoia de a nu suferi schimbari. Am ras, dar gasesc din ce in ce mai mult adevar in vorbele acelea.

Sunt prea obosit.

Nu am timp.

Nu ma simt motivat.

Sunt prea tanar.

Sunt prea batran.

Nu am educatia necesara.

Nu am suficienti bani.

Am copii.

Am familie.

Nu imi permite jobul.

Nu am spatiul necesar.

Nu am echipament.

Am mereu ghinion.

Nu sunt facuta pentru asta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri