Am inteles un principiu fundamental: cand gresesti, chiar ireparabil, poti sa pui iubire in locul greselii tale. Si atunci, Dumnezeu iti trimite daruri inimaginabile!

Alina Neagu, autor Revista Normal despre paranormal
Expert Garbo
despreparanormal.blogspot.com

Alina Neagu este autoarea „Revistei Normal despre Paranormal”, un jurnal al experientelor de dincolo de simturi, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com.

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Neagu a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

In articolul de astazi, Alina ne impartaseste experienta sa aproape de moarte (Near Death Experience):

MESAJE DE DINCOLO

Asa cum bine stiti, experienta definitiva a vietii mele a fost aceea in care ” am murit”, in urma unui avort. In nemasurata SA bunatate, Dumnezeu mi-a mai dat o sansa.

”Acolo si atunci m-am intalnit cu EL. Ametita de durere, zaceam aruncata intr-un carucior cu rotile, pe niste coridoare inguste si intortocheate, undeva la portile infernului. Pentru ca nu aveam absolut niciun ban in buzunar, n-am reusit sa cumpar bunavointa medicilor… Nici macar pe a infirmierelor, care, in loc de o targa mi-au oferit un scaun incomod, de parca cineva isi pusese in gand sa ma tortureze si sa-mi sporesca, cu fiecare secunda, chinul. Nu indraznesc sa acuz pe nimeni, meritam cu varf si indesat totul.

Clipele mi se pareau nesfarsite, durerea trecuse dincolo de limita suportabila. Lesinam in rastimpuri iar in momentele de luciditate nu-mi doream decat sa mor mai repede. Dupa ore intregi de asteptare, intr-un final, am fost dusa in sala de operatie. Mi s-a facut prima doza de anestezic...infectia era atat de mare, incat anestezia nu-si mai facea efectul. A urmat o doza suplimentara, evident, dupa ce mama si-a dat acordul, scris, pentru ca ei sa mi-o poata administra.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri