20 Iulie 2012 publicat în Lifestyle 61 share-uri

Afla cum poti evita monotonia in viata de cuplu, reaprinzand in schimb flacara pasiunii pe plan sexual:

5. Masajul este ceva extrem de relaxant si erotic in acelasi timp. Mergeti impreuna la un masaj de relaxare. Sau cumparati-va ulei de masaj si invatati impreuna cateva tehnici de masaj. Cu siguranta va va veni cheful imediat.

6. O seara in oras de asemenea poate fi un preludiu excelent. Dansati impreuna si simtiti-va ca la inceput. Puteti sa va imaginati chiar ca v-ati vazut prentru prima data si sa incerati sa va seduceti reciproc.

7. Incearca sa reconstruiesti relatia de la inceput. Incercati sa petreceti cat mai mult timp impreuna, sa va bucurati unul de celalalt, jucati-va impreuna, faceti cumparaturi, etc. Niciodata nu esti prea mare sa te joci. Din punctul meu de vedere este o activitate care apropie foarte mult un cuplu.

8. Din cand in cand plecati in vacanta doar voi doi. Departe de probleme si agitatia de zi cu zi totul poate deveni mult mai sexy.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

9. Exprima-ti dragostea atat verbal, cat si fizic. Nu incerca sa te joci si sa iti faci partenerul sa se simta vinovat. Reafirma-ti dragostea pentru fiecare astfel incat partenerul tau sa stie ceea ce simti pentru el.

Daca vrei sa afli mai multe despre mine si daca vrei sa primesti gratuit cartea “100 de pasi pentru o viata fericita” intra pe femeiadesucces.ro

Garbo iti recomanda si articolul:

Afla cum o mama SINGURA a reusit sa se RIDICE dupa un DIVORT

Foto homepage si interior: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri