In liniste, totul se aude mai clar. Aminteste-ti clipele in care ai cerut Ghidare Divina. Aminteste-ti inocenta copilului din tine in momentele in care iti ridicai privirea catre Cer si spuneai: 'Ajuta-ma, Tata!'. Aminteste-ti ca pana si atunci cand te afli in mijlocul haosului, linistea este cu tine. In tine.

de Catalin Manea, autorul cartii "Totul din Intreg"

De cele mai multe ori, omul nu constientizeazaceinseamnapaceasicerol fundamental joacaaceasta in viatalui. Insa, cand in viatanoastraintervine o situatienedorita, care ne provoacaagitatieinterioara, atuncitindemsaapreciemsisaintelegem cu adevaratceeace ne oferapacea. Si, intr-adevar, pacea ne oferatotul. Pacea ne ofer aviata. Linistea interioara ne mangaie asemenea unei adieri blande a vantului intr-o zi torida de vara.

In ceea ce priveste parcursul vietii tale, te asigur ca odata ce ai descoperit pacea, in adevaratul sens al cuvantului, atunci practice ti-a oferit ocazia de a incepe o noua viata. Si nimic nu va mai fi la fel. Totul se va schimba in realitatea ta cand vei active pacea din interiorul tau.

Si vei multumi.Si vei plange asemenea unui copil. Si vei trai intr-o profunda apreciere pentru acest dar Divin, care te hraneste neincetat. Pentru ca linistea este prietenul pe care l-ai cerut intotdeauna, chiardaca nu intr-un mod constient. Pentru ca pacea este partenerul de viata la care ai visat si pe care il iubesti neconditionat si fara indoieli.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Cum poti sa dobandesti aceasta stare de pace?

Insa, cum poti sa dobandesti aceasta stare de pace? In primul rand, recunoscand ca intre tine si ea nu exista nicio separare. Nu vei trai niciodata o stare daca percepi acea stare ca fiind separata de tine. Pacea esti Tu, pentru ca nu exista separare in Tot Ceea Ce Exista.Totul este interconectat, intr-un Camp Energetic, pe care mie imi place sa il numesc Taramul Fantastic.

Pacea este in tine, fiind Tu. Pacea, asemenea oricarui element existential, este manifestarea Esentei Infinite, care traverseaza Tot Ceea Ce Exista. Iar aceasta Esenta este Unica. Este Aceeasi. Si este in toti si in toate. Este, daca vrei, “Dumnezeu”. Ei bine, in clipa in care te percepi ca fiind Una cu Totul, atunci vei realize ca intre tine si ceea ce iti doresti, nu exista separare, iar in acest fel se va dizolva dorinta si vei trai exact elemental pe care il doreai, pentru ca intre tine si visul tau, exista doar dorinta, care nu te lasa sa traiesti ceea ce visezi.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

In clipa in care iti doresti, inseamna ca nu te regasesti in ceea ce doresti, iar daca nu te regasesti in ceva, inseamna ca nu ai acel “ceva”, acesta fiind rezultatul perceptiei tale in separare. A dori iamna a nu avea.
Pentru ca Universul te asculta intotdeauna si iti spune doar atat: ai dreptate. El iti ofera tot ceea ce tu afirmi.

Cand tu iti spui ca iti doresti ceva, automat afirmi ca nu ai acel “ceva”, iar Universul, ca intotdeauna, iti spune doar atat: “Ai dreptate, dragul meu”! Si iti ofera oamenii, circumstantele si experientele care sa iti manifeste in lumea fizica chiar actiunea de a nu avea acel “ceva”, deoarece tu ai afirmat ca, in realitatea ta, obiectul dorintei tale nu exista. Si ai mereu dreptate.

Universul nu functioneaza dupa moralitatea oamenilor. El iti ofera materializarea fiecarei afirmatii. Nu conteaza daca pentru tine este moral sau nu. Pentru ca El nu exista intr-o lume a etichetelor. El exista. Si iti ofera tot ceea ce tu creezi. Neconditionat.

Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Insa, daca prin dorinta nu faci altceva decat sa te indepartezi de la ceea ce visezi, cum poti manifesta in lumea fizica visul tau? Acum vor urma cateva fraze care, probabil, iti vora scuti simturile si va trezi in tine bucuria de a-ti crea constient propria realitate.

Ei bine, pentru a manifestaceva in lumeafizica, incearca sa te conectezi vibrational la sentimentul creator care sustine existent conceptului, pe care tu doresti sa il manifesti in realitatea ta fizica.

Foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri