Afla care este Superputerea ta in dragoste in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut!

Este inimaginabil cat de multe puteri are dragostea si cu ce abilitati deosebite ne inzestreaza pe fiecare dintre noi. Atunci cand iubeste, fiecare capata o stralucire aparte, iar puterea sa intrinseca a fiecaruia iese la suprafata cu intensitatea luminii. Afla care este superputerea ta in dragoste in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut. Daca nu stii in ce zi a saptamanii te-ai nascut, poti afla folosindu-te de acest calculator: www.onlineconversion.com/dayborn.htm sau de acesta: www.mathsisfun.com/games/dayofweek.html

Afla care este Superputerea Dragostei tale in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut!

Luni – Dragostea iti da puterea de-a trai

Luni este o zi joviala, o zi a inceputurilor si a debutului vietii. Ziua de Luni aduce celor nascuti sub auspiciile ei o putere deosebita a dragostei, puterea de a trai. Toti facem asta… veti spune…. Doar ca a trai intr-un mod frumos, armonios, cu respect fata de tine insati, de persoana iubita, fata de ceilalti si de planeta este un har aparte pe care nu il au multi. Cand iubesc, cei nascuti Luni au sentimentul ca dintr-o data au invatat sa traiasca. Subit, inteleg sensul dragostei si al lucrurilor din jurul lor, devin mai intelepti, pot sa se bucure de lucrurile marunte si neinsemnate ale vietii, traindu-le intens si cu emotie. Dragostea le da superputerea de a-si vedea propria viata cu alti ochi si de-a o trai la un supranivel.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Marti – Dragostea iti da puterea de-a lupta

Marti este o zi care implica actiunea, procesul, faptul de a face si a nu sta deoparte. Ziua de Marti aduce celor nascuti sub auspiciile ei o putere deosebita a dragostei, puterea energiei. Atunci cand dragostea pune stapanire pe ele, persoanele nascute intr-o zi de marti sufera o transformare interioara incredibila. Desi detasate si uneori neglijente fata de propria viata si propriul destin, capata o insufletire si o vivacitate imposibil de nesesizat. Dragostea le da curaj, le face sa se implice, sa lupte pentru ceea ce-si doresc, dar si pentru binele lor si al persoanei iubite. In acelasi timp, dragostea le anima, le face indraznete, le da optimism si curaj. Le reda totodata si increderea in viitor.

Miercuri – Dragostea iti da puterea de-a darui

Miercuri este o zi mobila si antrenanta care invita mai mult la actiune decat la repaus. Cu toate acestea, ziua de Miercuri aduce celor nascuti sub auspiciile sale o putere deosebita a dragostei, puterea de-a darui. Puterea de-a darui este una aparte si unii o au intr-un procent mai mare decat altii. Unii stiu sa daruiasca total, dezinteresat, fara a cere si fara a emite pretentii. Ei sunt si cei care vor primi la un moment dat. Cand dragostea pune stapanire pe cei nascuti Miercuri, o face intr-un mod sublim. Le inmoaie inimile si aduce la suprafata abilitatea lor de-a le aduce fericire celor din jur. Afectiune, grija, atentie, devotement, tot ce au mai bun si mai frumos in ei insisi doresc sa impartaseasca si persoanei iubite.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri