Sa nu iti doresti nimic. Sa stii ca daca iti doresti, inseamna ca nu ai, iar daca nu accepti ca ai, inseamna ca nu te regasesti in ceea ce nu ai, iar asta duce la separare, iar separarea aduce durere. Sa stii ca durerea a fost creata tocmai pentru a aprecia fericirea.

de Catalin Manea, autorul cartii "Totul din Intreg"

Sa traiesti in Pace. Sa existi constient in Iubire. Fara intrebari. Fara indoieli. Fara asteptari. Sa primesti fiecare “Acum” ca pe un cadou. Sa plangi oridecate ori simti sa iti exprimi sentimentele si sa nu te intereseze daca cel de langa tine te judeca.

Sa binecuvantezi existenta tuturor si sa te regasesti in privirea celor care te privesc prin privirea pura a unui Suflet inocent care tocmai a pornit in aceasta calatorie de experimentare a Sinelui.

Sa nu pretinzi niciodata nimic si sa realizezi ca insasi viata este hrana ta. Sa iti asculti Spiritul si sa nu te impotrivesti vietii. Sa curgi. Sa curgi asemenea Apei Divine care izvoraste din Sursa Universala si sa raspandesti mesajul Iubirii Infinite. Sa nu iti fie frica vorbind despre adevarul ca frica nu exista.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Sa stii ca esti exact acolo unde Universul traieste prin tine si sa simti ca intotdeauna Creatorul tau este cu tine. Sa simti mangaierea Divina a vantului si sa dansezi in ploaie, impreuna cu gandurile si sentimentele tale, unindu-te constient cu ele.

Sa fii exact asa cum simti si sa nu incerci sa devii ceea ce nu simti. Sa calatoresti prin viata fara niciun plan si sa te lasi in voia Binelui Suprem si sa nu depui niciun efort pentru a trai. Sa te bucuri din plin de calatorie si sa nu te sperii de destinatie.

Sa ai incredere ca tot ceea ce traiesti face parte din ascensiunea ta si sa ii permiti Spiritului tau pur, dumnezeiesc, sa te calauzeasca in aceasta viata pentru a trai Raiul pe Pamant. Sa te regasesti in toti si in toate si sa simti unirea cu Tot Ceea Ce Exista. Sa nu incerci sa te opui. Sa te abandonezi in inocenta si sa renunti la orice control.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Sa nu iti doresti nimic. Sa stii ca daca iti doresti, inseamna ca nu ai, iar daca nu accepti ca ai, inseamna ca nu te regasesti in ceea ce nu ai, iar asta duce la separare, iar separarea aduce durere. Sa stii ca durerea a fost creata tocmai pentru a aprecia fericirea.

Sa stii ca Fericirea este Casa ta. Sa-i multumesti durerii ca iti arata drumul catre Casa si sa te eliberezi de victimizare. Sa faci intotdeauna ceea ce te inalta. Sa faci ceva pentru ca asa alegi, nu pentru ca asa trebuie. Sa alegi ceva care iti provoaca placere si sa nu confuzi placerea cu dependenta si atasamentul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri