14 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 25 share-uri

Studiile arata ca daca reusim sa ne inundam mintea si sufletul cu optimism vom fi mai fericiti, mai sanatosi, mai impliniti, mai energici si mai plini de viata!
Prin natura lor, unii oameni sunt mai optimisti decat altii. Totusi, optimismul nu este un atribut fix, ci poate fi controlat prin alegerile pe care le facem. In fiecare dimineata din viata noastra, alegem fie sa ne trezim morocanosi sau cu o atitudine pozitiva.

Numeroase studii au demonstrat faptul ca, pe termen lung, persoanele optimiste suporta mai bine stresul, se imbolnavesc mai rar, traiesc mai mult si sunt mai fericiti si impliniti decat oamenii pesimisti.

Vestea cea buna este ca fiecare dintre noi isi poate “imbunatati” optimismul punand in aplicare cateva idei:

Pentru mai mult optimism, gaseste o oportunitate in fiecare greutate din viata ta.

“Optimism” – acesta este un cuvant ce descrie o persoana care se concentreaza asupra pozitivului. Totusi, a fi optimist nu inseamna a ignora complet problemele cu care te confrunti, ci inseamna a intelege ca anumite lucruri din viata sunt inevitabile, de multe ori temporare si intotdeauna rezolvabile! Problemele cu care te confrunti pot fi extrem de dificile, insa este important sa nu iti pierzi niciodata speranta si sa ramai pozitiv.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Cand te lasi inundat de optimism vei capata increderea de care ai nevoie pentru a profita de toate oportunitatile pe care viata ti le scoate in cale. Tine minte, cel mai frumos curcubeu apare intotdeauna dupa o furtuna intunecata.

Pentru mai mult optimism, inconjoara-te de oameni pozitivi.

Pentru a fi plin de optimism este important sa te inconjori de prieteni ce te sustin si gandesc pozitiv. Daca iti petreci mult timp in companie unor persoane pesimiste, cu siguranta nu vei gasi motive sa zambesti...

Optimismul se invata si, in compania oamenilor potriviti, este contagios! Asadar, inconjoara-te de persoane ce te “infecteaza” cu buna lor dispozitie. In schimb, ofera cuvinte frumoase ori un zambet nu doar prietenilor, ci si celor pe care abia i-ai intalnit. Simplul act de a fi mai bun iti va schimba imediat perceptia despre viata.

10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag 10 Decorațiuni de Paște care fac sărbătorile mai frumoase 10 paltoane și pelerine de ploaie practice, dar șic, care te vor proteja de umezeală și apa rece

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri