22 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 108 share-uri

O viata fericita ne ajuta sa evoluam pe plan spiritual, sa descoperim persoana adevarata care salasuieste in interiorul nostru si sa imbunatatim relatiile pe care le avem cu cei dragi. Iata care sunt 9 cele mai importante ingrediente pentru o viata fericita in viziunea marelui Picasso:

Primul ingredient pentru o viata fericita: RELAXAREA

In primul rand, lasa deoparte toate acele cifre ce nu sunt indispensabile vietii tale: varsta, greutatea, talia... Doar medical tau trebuie sa fie preocupat de ele deoarece este platit pentru acest lucru. In schimb, petrece-ti timpul cu prietenii veseli si fereste-te de persoanele pesimiste.

Al doilea ingredient pentru o viata fericita: INVATAREA

Nu inceta niciodata sa inveti, indiferent ce. Lucreaza pe calculator, mestereste ceva, gradinareste etc. Nu iti lasa creierul neocupat deoarece o minte nefolosita este sediul Diavolului materializat sub mai multe forme, in special a bolii Alzheimer.

Al treilea ingredient pentru o viata fericita: RASUL

Razi cat de des si cat de mult poti. Chiar si de tine insuti/insati! Daca exista momente cand lacrimile curg pe fata ta si esti cuprins de tristete, accepta, sufera si continua sa mergi mai departe, intotdeauna cu capul sus.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Rețetă de chec alb. Uite ce minunăție poți să faci cu albușurile rămase

Al patrulea ingredient pentru o viata fericita: DESCOPERIREA OPORTUNITATILOR

Primeste fiecare zi ce vine cu bratele deschise, deoarece ea este o noua ocazie de a face sau a invata ceva interesant. Si, pentru aceasta, sa ai mereu indrazneala sa actionezi dupa cum iti dicteaza inima!

Debaraseaza-te de rutina si incearca modalitati noi si inedite de a-ti trai viata in loc sa te lasi cuprins de comoditate si obicei.

Al cincelea ingredient pentru o viata fericita: CULOAREA

Sterge tonurile de gri din viata ta si scoate-ti in valoare personalitatea aprinzand culorile ce salasuiesc in tine!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri