6 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Mersul pe bicicleta inseamna o viata mai sanatoasa, un corp mai frumos si o minte mai limpede!

Care sunt cele mai importante beneficii pe care ni le ofera mersul pe bicicleta?

Mersul pe bicicleta imbunatateste activitatea cardiovasculara.

Atunci cand mergem pe bicicleta, de fapt facem exercitii cardiovasculare. Este bine stiut faptul ca ciclismul intareste muschiul inimii, imbunatateste circulatia inimii si reduce nivelul de grasime din organismul nostru. Asadar, pentru o viata sanatoasa si un corp frums, sa pedalam macar 30 de minute pe zi!

Mersul pe bicicleta reduce stresul.

Mersul pe bicicleta ne ajuta sa ne limpezim mintea si sa alungam toate gandurile negative acumulate pe parcursul zilei. Conectandu-ne cu natura si facand sport reusim sa ne eliberam de stres, sa petrecem cateva clipe de singuratate care ne vor reincarca bateriile pentru o noua zi agitata.

Mersul pe bicicleta ne ajuta sa ne expunem la soare.

Importanta expunerii la soare nu trebuie deloc neglijata. Mergand pe bicicleta si lasand razele de soare sa ne mangaie pielea ajutam organismul sa produca vitamina D, nutrient natural ce poate preveni osteoporoza. Ideal ar fi ca in zilele de vara sa ne lasam masina acasa si sa o inlocuim cu bicicleta. Oricat de incredibil ar suna, pentru majoritatea dintre noi expunerea la soare a devenit deja un lux, cand de fapt este la indemana oricui. Mersul pe bicicleta ne creste deci nivelul de vitamina D din corp si ne coloreaza pielea frumos!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Image © Shutterstock - 59334703


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri