Calculeaza-ti Numarul Caldeean al Numelui si afla daca esti una din cele 4 Stele Roiale ale Pamantului.

Numerologia caldeeana este un sistem antic de numerologic, diferit de cel pitagoreic, insa la fel de fascinant si interesant (poate chiar mai mult fiindca are o si o latura mai mistica, ezoterica) precum acesta. Numerologia caldeeana are in vedere numele unei persoane, insa spre deosebire de cea pitagoreica are in vedere numele sub care esti cunoscuta (poate fi numele mic intreg – Ana Maria, prescurtatea numelui – Maria, spre ex, daca prietenii iti spun asa, unul din prenume +numele de familie – Mihaela Radulescu spre exemplu daca esti cunoscuta astfel pe plan profesional, etc). In sistemul numerologic caldeean, 9 nu este inclus si nici asociat vreunei litere deoarece este considerat un numar sfant, ce dispare intotdeauna.

Numerologie

Pe de alta parte, vibratiile numerologice ce sunt asociate literelor alfabetului sunt determinate de energia vibrationala specifica fiecarei litere a alfabetului. Totodata, in numerologia caldeeana sunt luate in considerare numerele compuse ce rezulta din analiza numelui. Acestea NU se reduc la un singur numar precum se intampla in numerologia pitagoreica. Toate numerele sunt speciale in numerologia caldeeana, insa doar 4 numere sunt cu totul si cu totul speciale, fiind considerate a fi Stelele Roiale ale Pamantului: 23, 37, 51, 65. Aceste 4 numere protejeaza pamantul, avand o vibratie extrem de intensa si puternica. Ele insele sunt puternice si pot influenta masiv o persoana. Mai mult, numerele Roiale se pot gasi si in data nasterii - in anii personali, in lunile personale, in zilele personale, in ciclurile vietii, etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult

Numarul Caldeean al Numelui: Esti una din cele 4 Stele Roiale ale Pamantului?

Calculeaza-ti Numarul Caldeean al Numelui si afla daca esti una din cele 4 Stele Roiale ale Pamantului. Fa calculul numelui sub care esti cel mai mult cunoscuta. Aduna cifrele ce corespund literelor din care iti este compus numele, fara sa le reduci la o singura cifra. Rezultatul ar trebui sa fie compus din 2 cifre. Pentru a fi una din cele 4 stele Roiale ale Pamantului, ar trebui ca in numele tau sa regasesti unul din urmatoarele numere: 23, 37, 51, 65. Daca regasesti aceste cifre, afla cum te influenteaza aceste numere si ce aduc in viata ta:

1      2      3      4      5     6     7     8
a      b      c      d      e     u     o      f
i        k     g      m     h     v     z      p

j        r      l        t      n     w
q              s             x
y

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

23 –Steaua Roiala a Leului

23 este un numar karmic extrem de recompensator si darnic. 23 este unul dintre cele mai inalte si puternic nume ce pot fi prezente in nume, dar nu numai. 23 garanteaza o cariera de succes ce iti va recompensa eforturile si munca. Ai abundenta, noroc, gratia vietii. Nu te-ai nascut sub o stea norocoasa, esti o stea norocoasa. Fiind o persoana norocoasa, te vei bucura de multe ori de-a lungul vietii de protectie, sprijin si ajutor din partea unor persoane sus puse, aflate in pozitii de varf. 23 isi atinge punctul culminant de putere mai ales cand interactioneaza cu domeniul politicii. Succesul politic este avantajul suprem al lui 23. 23 atrage admiratie, pretuire, adorare din partea celorlalti. Ai cele mai mari sanse sa obtii tot ceea ce iti doresti in viata pe plan material si de a fi propulsat acolo unde iti doresti.

Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Nume aflate sub influenta lui 23 – Oprah.

37 – Steaua Roiala a Taurului

37 mai este cunoscut in numerologia caldeeana si sub numele de Steaua Roiala a Taurului sau ca Numarul lui Adonis. Poate ca nu este la fel de puternic si norocos in cele materiale precum 23, insa 37 aduce noroc si binecuvantare pentru cei care nu isi doresc doar faima si succes in vietile lor, ci si iubire. Daca ai 37 in numele cu care esti cunoscuta, ai sanse mari sa obtii bani, succes si faima pe plan profesional, dar si iubirea si relatii frumoase pe plan personal. Viata ta personala, atat emotional, cat si sexual, este menita sa fie minunata. 37 atrage dupa sine si prietenii puternice si trainice, prietenii care se leaga mai ales cu persoane de sex opus. Totodata, 37 este si un numar al parteneriatelor. 37 poate aduce faima si bogatie neasteptata indeosebi celor care si-au trait o parte din viata in saracie. Persoanele masculine aflate sub influenta acestui numar pot avea o viata amoroasa palpitanta si tumultoasa, cu multe aventuri sexuale si emotionale.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Nume aflate sub influenta lui 37: Julia Roberts, Avril Lavigne, Bill Clinton.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri