In fiecare dimineata ne trezim si facem o multitudine de alegeri. Unele ne vor influenta in urmatoarele minute sau ore ale zilei, altele poate ne vor influenta intregul curs al vietii. Am fost inzestrati cu libertatea de a alege. Desi uneori facem alegeri care ne conduc spre un rezultat negativ, acestea au un rol in viata noastra.

‘’Alegerile noastre definesc cine suntem, mult mai mult decat abilitatile noastre.’’ Joanne Kathleen Rowling

Obisnuiesc sa spun ca viata are un scop pentru mine si eu am un scop pentru viata. Scopul vietii pentru mine, nu este determinat de alegerile marunte pe care le fac ci mai degraba de directia pe care o urmez in viata. Scopul meu pentru viata este sa traiesc autentic si in concordanta cu aceea fiinta sau voce interioara a mea.

Alegerile iti hotarasc viata

In fiecare dimineata ne trezim si facem o multitudine de alegeri. Unele ne vor influenta in urmatoare minute, sau ore ale zilei, altele poate ne vor influenta intregul curs al vietii. Am fost inzestrati cu libertatea de a alege si desi uneori facem alegeri care ne conduc spre un rezultat negativ, si acestea au un rol in viata noastra. Nu am putea experimenta binele daca nu am avea un termen de comparatie. Asa cum opusul durerii este placerea, asa cum comparam ziua si noaptea, asa cum dualitatea exista in orice, la fel unele alegeri ne vor duce spre implinire si altele ne vor duce spre suferinta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Exista unele alegeri pe care le facem mai greu si altele mai usor si exista unele alegeri pe care le consideram importante, iar altele pe care probabil nici nu le mai sesizam. Mergem de-a lungul cararii vietii si pasim pe diferite strazi. Unele strazi sunt lungi, altele sunt scurte. Unele sunt netede altele sunt pline de pietre, unele sunt serpuite altele sunt drepte. Exista drumuri care duc spre o viata plina de implinire si bucurie si la fel exista drumuri care duc spre o viata plina de frustrari.

La fel ca pe orice drum, exista colturi si intersectii in viata. Chiar daca stii ca exista mai multe drumuri, unele care duc spre viata visurilor tale iar altele catre suferinta, nu stii pe care sa-l urmezi. Nu exista nici o garantie la inceput de drum. Nu stii care unde te duce, pana cand nu pasesti pe el. Nu poti anticipa viitorul insa poti alege cum sa reactionezi atunci cand esti pus in fata anumitor situatii. Deciziile proaste sunt oriunde. Uneori te acuzi ca ai luat anumite decizii proaste in trecut. Dar oare daca ai fi stiut ca una din deciziile pe care le-ai luat in trecut te va rataci prin viata, ai mai fi urmat-o? Probabil ca nu, de ce ai alege o directie pe care din start ai vazut-o ca fiind cea care iti va aduce un rezultat negativ.

Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Daca viata nu ofera nici o garantie atunci singura modalitate prin care poti verifica daca ai luat decizia buna sau nu, este sa-ti asumi riscuri si sa te decizi. Decat sa stai in expectativa, e mult mai bine sa pasesti cativa metri pe un drum si apoi sa verifici daca te afli pe cel potrivit sau e nevoie de ajustari. Intotdeauna poti merge la dreapta sau la stanga. Poti alege ce faci cu sanatatea ta, cu relatiile tale, cu corpul tau si cariera ta. Capacitatea de a alege iti permite selectia dintr-o multitudine de cai de urmat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri