S-a dovedit stiintific ca fizionomia fetei este un indiciu extrem de important atunci cand vine vorba de cunoasterea partenerului. Se spune despre ochi ca sunt oglinda sufletului, ca forma fetei releva anumite trasaturi de personalitate sau ca poti citi intentiile partenerului din expresia fetei.
S-a dovedit stiintific ca fizionomia fetei este un indiciu extrem de important atunci cand vine vorba de cunoasterea partenerului. Se spune despre ochi ca sunt oglinda sufletului, ca forma fetei releva anumite trasaturi de personalitate sau ca poti citi intentiile partenerului din expresia fetei. La fel se intampla si cu forma si marimea buzelor. Mai mult decat un ajutor indispensabil in activitatile de comunicare si interelationare, buzele vorbesc in gura mare despre disponibilitatea afectiva si despre capacitatea de a primi si de a darui sentimente. Iti este drag chipul celui pe care il iubesti si indragesti fiecare particica a fizionomiei sale. Adori expresia jucausa din ochii lui, intelegi ca este ceva in neregula cu partenerul tau privindu-i zambetul trist din coltul gurii, iar zambetul larg pe care il afiseaza uneori iti marturiseste ca se simte fericit. Stiai insa ca forma si marimea buzelor sale sau mimica fetei vorbesc despre el, despre felul lui de a fi si de a se implica intr-o relatie? Ei bine...da, mai mult decat o fac cuvintele. Psihologii sunt ferm convinsi de acest lucru. Daca buzele superioare sunt mai subtiri decat cele inferioare, acest lucru denota inabilitatea de a se darui intru totul intr-o relatie, iar daca din contra, buzele inferioare sunt mai subtiri decat cele superioare, acest lucru tradeaza o natura sufleteasca extrem de generoasa, capabila de se darui pe sine intr-o relatie.

Buzele mari reprezinta un indice pretios al unei firi pasionale, al unei personalitati telurice, inclinate spre pamantesc si spre tot ceea ce tine ce savurarea clipei pana la ultima picatura. Persoanelor cu buze mari, senzuale, carnoase le place sa iasa in evidenta si stiu cel mai bine cum sa faca acest lucru. Pot fi niste cuceritori fermecatori daca si-ai propus acest lucru, pot fi cele mai afectuoase persoane din lume daca au intalnit persoana care sa le starneasca aceste sentimente sau pot fi foarte dure si agresive, daca imprejurarile le-o cer. Buzele mari constituie un semn al unei firi deschise spre aventura, spre noutate, spre explorarea necunoscutului, orientate catre lume si catre noi experiente. De asemenea, barbatii cu buze mari au un gust impecabil (poate putin cam pretentios uneori) atunci cand vine vorba de alegerea tinutelor vestimentare in functie de anumite criterii estetice. Au un temperament expresiv, generos si vulcanic.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne? Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri