25 Mai 2012 publicat în Lifestyle 94 share-uri

Sa alungam stresul din viata noastra prin hobby-uri relaxante, dar antrenante pentru minte si spirit!

In societatea in care traim, stresul este un element ce a devenit, din pacate, parte integranta a stilului nostru de viata. Pentru a ne relaxa si a reduce stresul trebuie sa facem lucruri care sa ne elibereze mintea de gandurile negative si sa ne faca sa nu ne mai gandim la grijile zilnice. Pe scurt, alungam stresul din viata noastra prin hobby-uri.

6 hobby-uri ce ne ajuta sa uitam de stresul zilnic:

Hobby 1 – Cititul

Cand vine vorba de hobby-uri, cititul este intotdeauna una dintre primele alegeri ale fiecarei persoane. Daca detinem o colectie de carti pe care le iubim si care ne trezesc interesul ori curiozitatea, vom fi surprinsi ce efect pozitiv va avea cititul asupra noastra. Asezandu-ne confortabil pe un fotoliu putem sa ne pierdem ore intregi in universul creat de autor, sa traim alaturi de personajele principale, nu doar relaxandu-ne, ci si imbogatindu-ne cunostintele si lasand energia pozitiva sa ne inunde sufletul si mintea.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Hobby 2 – Yoga

Atunci cand practicam un hobby precum yoga, reusim sa ne intindem muschii si sa ii relaxam, scapand astfel de stresul de peste zi. Exercitiile de yoga implica nu doar relaxarea muschilor corpului, ci si relaxarea mintii, alungarea gandurilor negative si obtinerea unei stari de liniste sufleteasca si echilibru interior. Prin definitie, yoga, bazata pe meditatie, este calea catre eliberare si autocunoastere.

Hobby 3 – Gradinaritul

Poate ca cel mai mare avantaj pe care il are gradinaritul este faptul ca ne apropie de natura. Stresul de zi cu zi este provocat tocmai de lipsa legaturii dintre om si mediul natural inconjurator, iar tocmai de aceea, atunci cand iesim in curte si ingrijim florile ori le udam, invatam sa apreciem frumusetea Creatorului, sa ne bucuram de aerul proaspat si sa ne relaxam mintea, hranindu-ne spiritul. Mai mult, gradinaritul este un hobby pe care putem sa il dezvoltam alaturi de familie sau prieteni.
Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri