23 Mai 2012 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Maya Angelou: Am invatat ca oamenii or sa uite ce ai spus, or sa uite ce ai facut, insa nu or sa uite niciodata felul in care i-ai facut sa se simta.

Maya Angelou este o remarcabila autoare si poeta americana, cunoscuta indeosebi pentru cele 6 autobiografii, dar si pentru cartile sale de poezie si eseuri. Una din vocile pertinente si impresionante ale literaturii contemporane, Maya Angelou a primit titlul de doctor honoris causa. Maya a avut cu siguranta o viata interesanta si plina. Intr-un interviu pe care Maya Angelou l-a acordat lui Oprah cu ocazia celei de-a 70-a aniversari, scriitoarea a dezvaluit lectiile pe care le-a invatat in viata. Sunt cateva lectii ce merita facute cunoscute. Sunt pline de profunzime, intelepciune, adevar si umor si, mai ales, sunt trecute prin filtrul propriei experiente de viata. Va invitam sa cititi lectiile pe care le-a invatat Maya Angelou. Poate ca citindu-le, vom invata la randul nostru ceva:

Ce am invatat... Lectiile de viata ale unei femei extraordinare, Maya Angelou

Am invatat ca, indiferent de ceea ce se intampla, indiferent de cat de rea pare ziua de astazi, viata merge in mod sigur mai departe, iar maine va fi mai bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Am invatat ca poti sa spui multe despre o persoana dupa modul in care se comporta in aceste trei situatii: o zi ploioasa, pierderea bagajului si luminitele de Craciun incalcite.

Am invatat ca, indiferent de tipul relatiei pe care o ai cu parintii, or sa-ti lipseasca mult atunci cand vor pleca din viata ta.

Am invatat ca a-ti castiga existenta nu inseamna acelasi lucru cu a-ti castiga viata.

Am invatat ca viata iti da uneori si a doua sansa.

Am invatat ca nu ar trebui sa mergi prin viata tinand cate o o manusa de baschet in ambele maini. Ai nevoie sa fii capabil sa arunci si anumite lucruri inapoi.

Am invatat ca, ori de cate ori decid ceva cu inima deschisa, iau de obicei decizia potrivita.

Am invatat ca, in ciuda faptului ca am dureri, nu trebuie sa fiu una din ele.

Am invatat ca in fiecare zi ar trebui sa intinzi mana si sa atingi pe cineva. Oamenii au nevoie de o imbratisare calduroasa sau doar de o bataie usoara si prieteneasca pe umar.

Leagăn pentru toată copilăria Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Am invatat ca oamenii or sa uite ce ai spus, or sa uite ce ai facut, insa nu or sa uite niciodata felul in care i-ai facut sa se simta.

Am invatat ca inca mai am o groaza de invatat"….

Dana

(Foto homepage si interior: Maya Angelou via Wikipedia)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri