23 Mai 2012 publicat în Lifestyle 34 share-uri

Politista cosmeticelor te invata 10 reguli pentru frumusete!

Paula Begoun este o specialista in cosmeticale pe care Oprah Winfrey a denumit-o "politista cosmeticelor". Din anii '80, cand Paula si-a lansat primele carti, ea a invatat femei din intreaga lume, cum sa devina consumatoare responsabile.

Paula ne invata sa cumparam produse potrivite noua si care contin cele mai benefice ingrediente pentru ingrijirea pielii. Multe dintre cosmeticele existente pe piata contin anumite substante daunatoare, pe care un consumator obisnuit nu stie sa le depisteze, alte produse nu sunt deloc potrivite pentru noi, chiar daca modelul din revista pare sa straluceasca folosindu-le.

Iata care sunt cele 10 porunci ale frumusetii in zilele noastre, cand oferta de produse cosmetice este imensa, cand riscurile pe care le presupune achizitionarea unui produs dintr-un magazin specializat, sunt diverse:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Rochii în culori tari – pentru cele mai îndrăznețe outfit-uri O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea

1. Mai scump nu inseamna neaparat mai bun!

Exista produse bune si produse proaste in toate categoriile de pret si de asemenea exista produse exceptioanle care nu costa foarte mult si pe care le poti achizitiona inainte sa optezi pentru o marca foarte scumpa.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa fii un cumparator responsabil si sa te documentezi bine in legatura cu un produs cosmetic pe care vre sa il achizitionezi. Astazi, in Era Internetului, nici nu este prea dificil sa faci acest lucru. Cauta ingredientele unui produs pe care ti-l doresti si analizeaza cat de bine este compus. Site-ul Paulei Begoun iti pune la dispoztie un dictionar foarte util al componentelor existente in produsele cosmetice: www.cosmeticscop.com/cosmetic-ingredient-dictionary


2. Mergi la cumparaturi fara machiaj pe fata! Daca planuiesti sa testezi un fond de ten sau un corector, mergi la cumparaturi cu fata curata, pregatita pentru aplicarea de make-up sau fii pregatita sa te demachiezi acolo, pentru o testare eficienta.

Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON

3. Lumina naturala este secretul! De fiecare data, atunci cand iti alegi un fond de ten, corector sau pudra, fa acest lucru in lumina naturala. Lumina din magazine este foarte inselatoare; ceea ce arata perfect in lumina artificiala poate arata foarte urat in lumina naturala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri