15 Mai 2012 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Cu siguranta, reincarnarea reprezinta un subiect fascinant si din perspectiva numerologica. Unul din numerele speciale ale numerologiei este si Numarul Gradului de Evolutie a spiritului. Acest numar al evolutiei sufletului este revelator si fascinant, plin de invataminte si adevar.

Numarul Evolutiei Spirituale: Numarul 6

6 este un numar frumos, cu o vibratie frumoasa, legata de cea a iubirii, o vibratie care poate fi si “grea” insa. Planul sentimental este cel care te ajuta sa evoluezi si sa iti inveti lectiile in aceasta viata, iar familia poate fi pentru tine atat o sursa de liniste si fericire, cat si o sursa de neliniste si preocupare. Depinde de tine sa iti intelegi si sa iti imbunatatesti gradul de evolutie la care ai ajuns spiritual. Ceea ce trebuie sa intelegi pana la sfarsitul vietii este ca iubirea fata de ceilalti trebuie traita constructiv, frumos, nu dizarmonios si ca trebuie sa daruiesti pentru a si primi.

Numarul Evolutiei Spirituale: Numarul 7

Pe masura ce trecem de numarul 6, ne apropiem din ce in ce de punctul culminant: descoperirea lectiilor si a adevarurilor esentiale ale vietii. Daca te reprezinta numarul 7, atunci te afli intr-un grad de evolutie inalt. Evolutia ta in viata prezenta se realizeaza mai ales pe cale spirituala. Este o lupta pe care trebuie sa o duci mai ales cu tine, un drum care trebuie sa te duca mai ales catre tine insati. Este o lectie de evolutie prin non-dependenta fata de ceilalti si fata de societate. Vei avea parte de multe provocari, de rasturnari de situatii si lovituri karmice ale destinulu. Ai nevoie de putere, iar aceasta putere nu o poti dobandi decat prin spiritualitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Numarul Evolutiei Spirituale: Numarul 8

Gradul de evolutie in care te afli nu te conduce catre un drum linistit si lin, fara probleme, preocupari sau nelinisti. Stiu, nu este ceea ce vrei poate sa auzi, insa satisfactia de a le traversa cu fruntea sus este enorma. Vrand nevrand, viata te va pune in postura in care va trebui sa-ti asumi anumite responsabilitati si sa le duci pe umerii tai. Ego-ul reprezinta unul din punctele tale slabe cu care va trebui sa te confrunti. Nu te lasa ghidat de orgoliu si vanitate, ci canalizeaza-ti energia pozitiva inspre scopuri nobile, frumoase.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri