15 Mai 2012 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Cu siguranta, reincarnarea reprezinta un subiect fascinant si din perspectiva numerologica. Unul din numerele speciale ale numerologiei este si Numarul Gradului de Evolutie a spiritului. Acest numar al evolutiei sufletului este revelator si fascinant, plin de invataminte si adevar.

Numarul Evolutiei Spirituale: Numarul 2

Te afli intr-un stadiu al evolutiei in care legaturile si conexiunile care se creeza intre tine si ceilalti, intre tine si univers, intre tu si eul tau sunt extrem de importante. Daca doresti armonia interioara si exterioara, “relatiile interumane” reprezinta domeniul in care trebuie sa evoluezi si pe care sa-l explorezi in aceasta viata. Nu le neglija si nici nu le minimaliza importanta. Ele sunt lectiile care te vor ajuta sa evoluezi. Prin intermediul lor, te poti dezvolta si tu. Acceptandu-i, iubindu-i, iertandu-i, intelegandu-i, ‘vazandu-i’ pe cei din jurul tau, iti vei intelege si universul interior.

Numarul Evolutiei Spirituale: Numarul 3

Sufletul tau se afla intr-un grad de evolutie ce faciliteaza circumstantele evolutiei celorlalte suflete. Trebuie sa intelegi acest lucru pentru a nu-ti canaliza energia si resursele inspre judecarea, blamarea sau conducerea celor din jurul tau. Invata sa te bucuri de propria libertate ce ti-a fost data prin nastere, dar lasa-i si pe ceilalti sa-ti traiasca propria libertate. A trai intr-o comunitate inseamna a accepta diversitatea. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Numarul Evolutiei Spirituale: Numarul 4

Gradul de evolutie pe care il vei atinge in aceasta viata este unul mediu ca forta si impact. Reciprocitatea, toleranta, implicarea reprezinta coordonatele gradului tau de evolutie spirituala. Este esential sa-ti demonstrezi abilitatile tie insati, dar si celorlalti. Este esential sa le aduci in fata, sa le faci remarcate, fara a face din acest lucru o demonstratie ostentativa de putere. Moderatia, stapanirea de sine, concentrarea si efortul autentic te vor ajuta sa evoluezi spiritual in aceasta viata.

Numarul Evolutiei Spirituale: Numarul 5

Intre initiere si experienta, numarul 5 se afla undeva la mijloc. Ca evolutie spirituala, 5 este un numar puternic, dinamic, incarcat de karma si de lectii. Gratie lui, vei trece printr-o diversitate de trairi, experimente si experiente. 5 este un numar care aduce multe atuuri, dar si multe provocari. Este esential sa nu te lasi prada impulsivitatii sau nechibzuintei, facand in schimb apel la autocontrol si la stapanirea de sine. Energia ta spirituala ar trebui sa se canalizeze inspre protejarea celor dragi, nu inspre ridicarea de ziduri de dupa care sa te ascunzi celorlalti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri