29 Mai 2012 publicat în Lifestyle 170 share-uri

Spiritualitatea nu trebuie confundata cu religia. Putem fi spirituali fara a fi religiosi deoarece spiritualitatea reprezinta actul simplu de a ne canaliza gandurile si energiile pentru a obtine pacea interioara, fericirea si constienta necesare pentru o viata frumoasa si linistita.

Spiritualitatea: importanta

Ca si concept, spiritualitatea este de multe ori greu de inteles la inceput, insa cu trecerea timpului si patrunderea in tainele ei, realizam ca ea ne poate ajuta sa pasim dincolo de superficialitate si sa ne transcedem propriul ego, intelect sau spirit. Pe aceasta planeta, oameni de rasa, cultura si nationalitate diferita experimenteaza spiritualitatea in viata lor de zi cu zi.

Dezvoltarea spirituala este importanta pentru fiecare persoana in parte. Spiritualitatea reprezinta descoperirea sinelui, alegeri pozitive si o viata plina de multumire. Importanta spiritualitatii este demna de luat in considerare si poate fi perceputa mai usor luand in considerare explicatiile de mai jos.

Adevarurile fiintei umane: Esti o MINUNE!

Conectarea cu propriul eu ajuta persoanele de orice varsta sa isi determine sensul in viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR


Spiritualitatea promoveaza perceptia si conceptia asupra viitorului fara stres si maturizarea necesara pentru o viata sanatoasa, traita intelept.


Spiritualitatea distruge gandurile negative si ne ajuta sa ne controlam propriul ego si psihic, fiind mereu pregatiti pentru orice situatie de viata.

Image © Shutterstock.com - 465346


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri