Vaginul are capacitati elastice extraordinare. Se poate dilata pana la 200%. Suna infricosator si ciudat, insa vaginul poate cadea din corp... la propriu. Vaginul are capacitatea de autocuratare. Vaginul se rideaza.

13. Ca si fata, vaginul se rideaza odata cu varsta.

14. Cel mai mare vagin al unei mamifere este cel al balenei albastre. Vaginul femelei are o lungime impresionanta: intre 1.82 - 2.43 m.

15. Inaltimea unei persoane influenteaza dimensiunile vaginului. Cel mai mare vagin uman ii apartine Annei Bates (Swann) care a trait in secolul XIX. Anna Bates a intrat in Cartea Recordului ca avand cel mai mare vagin, de 48 de centimetri. Femeia a nascut in 1879 un bebelus de 10, 8 kg, care nu a supravietuit insa dupa nastere. Anna suferea de gigantism si avea o inaltime de 2, 27 metri.

16. Cel mai mic vagin poate avea 2 sau 3 centimetri. In cazul acestui vagin minuscul, interventia chirurgicala corectoare este necesara.

17. Sexul are o multime de beneficii, insa contribuie totodata si la mentinerea sanatatii naturale a vaginului. Vaginul a fost conceput pentru actul sexual, iar actul sexual este cel care asigura reproducerea. Muschii vaginului, asemeni tuturor muschilor, au nevoie sa fie lucrati pentru a se mentine puternici, sanatosi. Din cauza lipsei activitatii sexuale, femeile in varsta abstinente au peretii vaginali subtiri. Pentru intarirea si indreptarea muschilor vaginali sunt recomandate exercitiile Kegel. Stransul constant al muschilor contribuie la tonifierea vaginului si la sporirea placerii sexuale.

18. Cei mai puternic vagin ii apartine Tatianei Kozhevnikov, o rusoaica faimoasa pentru capacitatea sa de a sustine o greutate de 14 kilograme ajutandu-se de muschii vaginului.

19. Contactarea unei boli cu transmitere sexuala este mai probabila daca actul sexual are loc in timpul menstruatiei. Nu este un mit… Modificarea echilibrului acid al vaginului ce are loc in timpul menstruatiei inlesneste multiplicarea bacteriilor din vagin.

20. Intr-o carte de medicina mai veche, The Solitary, datand din 1890, se specifica ca femeile care se masturbeaza apeland la vagin au tendinta de a manca o groaza de alimente care contin mustar si otet.

21. In Evul Mediu, ultimul tel pe lista era incurajarea orgasmelor feminine. Se credea ca orgasmele micsorau abilitatea femeilor de a ramane gravide.

22. Teoretic, sunt recunoscute peste 1000 de cuvinte-argou ce denumesc cuvantul “vagin”. Practic, suntem convinse ca sunt mult mai multe…


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri