Stilul de viata presupune cultura, sa apreciezi o muzica buna, dansul, arta. Este gustul pentru rafinat, unic, frumos. O viata traita cu stil nu inseamna cantitate; inseamna atitudine, actiune, idee, descoperire, bucuria de a trai, dragoste, prietenie, dorinta de a deveni o persoana de profunda valoare.

"Ceea ce nu ma omoara, ma face mai puternica!"

Stilul de viata presupune cultura, sa apreciezi o muzica buna, dansul, arta. Este gustul pentru rafinat, unic, frumos. O viata traita cu stil nu inseamna cantitate; inseamna atitudine, actiune, idee, descoperire, bucuria de a trai, dragoste, prietenie, dorinta de a deveni o persoana de profunda valoare. La urma urmei ce inseamna bogatia fara caracter, industria fara arta, cantitatea fara calitate si posesiunile fara bucurie?

Tocmai de aceea pot sa spun sincer ca stilul meu de viata nu se afla
la extreme. Am ales calea de mijloc si nu am renuntat la micile placeri ale vietii.

Desi am un stil de viata linistit, nimic care sa depaseasca granitele normalului, nici o zi din viata mea nu seamana cu celelalte! Fiecare zi este o noua provocare! Fiecare zi este intampinata de o alta atitudine; am invatat sa-mi controlez trairile interioare pe baza stilului de viata pe care nu l-am ales de la inceput, ci l-am descoperit pe parcurs! Viata insasi te pune in fata unui mod de convietuire cu cei din jurul tau, cu lucrurile materiale pe care le ai sau poate la care tanjesti de mult, cu oboseala spirituala dupa fiecare dezamagire si cu intensele batai de inima la orice sentiment de implinire.

De multe ori privesc in urma, nu cu mult timp si totusi realizez ca sunt unul dintre multii oameni crescuti intr-o familie normala cu sau fara greutati, cu aspiratii inalte si teluri greu de atins si totusi zambesc larg. De ce? Pentru ca-mi permit sa spun ca sunt fericita cu stilul de viata pe care l-am avut inca din copilarie! Nu sunt o fire usoara, sunt libera in exprimare si deseori de neinteles si e bizar poate, dar mereu gasesc umarul pe care am nevoie sa plang… acasa.

Se intampla adesea sa simt ca stilul de viata e mult prea des influentat de cotidian, orientat tot mai puternic de legatura extremelor casa-munca si pe parcursul timpului ma contrazic si am tendinta de a argumenta fiecare afirmatie desi o fac numai pentru mine!

Stiu, ca toti ceilalti, ca stilul de viata e strans legat de perioadele de cumpana ale fiecarui om, se-ntampla mereu sa traim altfel de la o clipa la alta fara sa ne dam seama. Personal, sunt implinita, ma bucur de viata pentru ca am cu cine: cu prietenii care fac parte din acest stil de viata controversat sau nu.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Stiluri parentale – tipuri, caracteristici si recomandari Aluziva, noi detalii despre scandalul cu Zanni. A depus plângere împotriva lui: „Sunt la limită psihic”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri