2 Mai 2012 publicat în Lifestyle 208 share-uri

Afla care sunt in viziunea lui Deepak Chopra cei cinci pasi prin care poti accede in viata ta catre iubirea adevarata si implinirea interioara.

Foto fr si main: Shutterstock.com - 64422667
Image (C) 2011. Used under license from Shutterstock.com

“Iubirea poate vindeca.

Iubirea poate reinnoi.

Iubirea poate sa ne faca sa ne simtim in siguranta.

Iubirea poate sa ne inspire cu putere.

Iubirea poate sa ne aduca mai aproape de Dumnezeu.”

(Deepak Chopra, The Path to Love, Partea 3)

Iubirea este o forta in care trebuie sa crezi la fel de mult cum ar trebui sa crezi in tine insati. Iubirea este o forta care trebuie impartasita si data mai departe nu doar celor dragi, ci lumii intregi. Iubirea este o forta de a carei putere poti sa afli de la cei care au trait-o. In cartea “War of the Worldviews: Science Vs. Spirituality”, Deepak Chopra, parintele spiritualitatii contemporane, si Leonard Mlodinow, ne arata care sunt pasii necesari pentru a trai o viata plina de iubire, implinire si satisfactie, iar intr-un articol publicat recent in revista Oprah.com, Deepak Chopra dezbate acesti pasi, descriindu-i in amanunt. Urmariti sfaturile lui Deepak si cititi cartea daca aveti ocazia. Sfaturile sunt minunate si pot aduce in viata voastra iubirea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Pasul 1: SA crezi in iubire…

Este suficient ca o inima sa creada suficient de tare in iubire pentru ca mai devreme sau mai tarziu iubirea sa se instaleze in acea inima. Iubirea se intampla celor care cred in ea, celor care spera la ea, celor care si-o doresc cu ardoare, celor care, desi neaga ca si-ar dori-o sau nu se simt pregatiti pentru ea, in adancul inimii lor, simt ardoarea iubirii, o simt ca facand parte din ei. A crede in iubire este cel dintai pas inspre realizarea iubirii. Este identic cu a crede in existenta universului.

Credinta in iubire este un fel de convingere spirituala”, spune Chopra in revista Oprah.com. “O convingere care afirma ca iubirea exista ca o calitate universala, dincolo de noi, care nu poate fi infranta niciodata, ci doar acoperita”. Daca vrei sa iubesti si sa fii iubita crede in puterea iubirii si in capacitatea ta de a gasi aceasta putere. Chopra ne da un sfat incredibil de real: “Pentru a-l gasi pe cei potrivit, devino tu cel potrivit.” “Iar si mai bine ar fi sa ai incredere in iubire ca parte din tine”.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Foto: www.shutterstock.com - 8681209
Image (C) 2011. Used under license from Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri