27 Aprilie 2012 publicat în Lifestyle 140 share-uri

In viata noastra, fiecare noua zi aduce schimbari, persoane interesante cu care interactionam, situatii extraordinare si trairi interioare demne de luat in seama. Iar fiecare dintre aceste lucruri ne poate invata o importanta lectie de viata!

(Foto: Shutterstock.com)

In viata noastra, fiecare noua zi aduce schimbari, persoane interesante cu care interactionam, situatii extraordinare si trairi interioare demne de luat in seama. Iar fiecare dintre aceste lucruri ne poate invata o importanta lectie de viata! Afla ce mesaj iti transmite Oracolul Picaturii de Zen pentru fiecare din cele 7 zile ale saptamanii:

Picatura de Zen de Luni - Cel mai important este ceea ce faci in fiecare zi.

Legatura dintre cine esti tu si ce iti doresti sa fii este ceea ce faci in fiecare zi. Nu trebuie sa fii exceptional pentru a incepe ceva, insa trebuie sa incepi sa faci ceva pentru a deveni mare. Fiecare reusita incepe cu decizia de a incerca. Tine minte faptul ca oamenii nu reusesc intotdeauna datorita abilitatilor lor, ci mai ales datorita vointei de nestavilit. Urmeaza-ti inima si fa in fiecare zi cate un lucru pentru care viitorul tau EU iti va multumi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Îți doresc timp… Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Picatura de Zen de Marti - Nu poti sa multumesti pe toata lumea.

Daca incerci intotdeauna sa ii multumesti pe toti cei din jurul tau, la un moment dat lumea va profita de tine. Stabileste niste limite. Nu te schimba pentru a fi pe placul cuiva sau pentru a impresiona. Schimba-te doar daca simti ca asa vei deveni o persoana mai buna si iti vei construi un viitor stralucit in viata. A fi TU este cea mai eficienta metoda de a avea fericire si succes. In situatiile dificile, trage aer in piept si reaminteste-ti cine esti cu adevarat si ce doresti sa ajungi, cum vei evolua. Desi parerile oamenilor din jur pot diferi de ale tale, asculta-ti mereu vocea interioara. Ea te va ghida intotdeauna corect.

Picatura de Zen de Miercuri - Nu ai nevoie de oameni perfecti in jurul tau.

Desi de multe ori te simti confuz sau pierdut, nu vrei cu adevarat ca prietenii sau persoana iubita sa fie perfecti. Ceea ce este cu adevarat important este ca ei sa fie oameni de incredere, pe care te poti baza si care iubesc sa se afle in preajma ta. Ai nevoie de oameni in jurul carora sa te poti purta prosteste fara sa fii judecat. Ai nevoie de oameni pe care sa ii doresti langa tine, la fel cum ei te doresc langa ei. Ideal ar fi sa te inconjori de persoane ce iti cunosc greselile si slabiciunile si, desi te-au vazut atat in ipostaze bune, cat si rele, nu te vor parasi niciodata.

De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri