17 Aprilie 2012 publicat în Lifestyle 29 share-uri

Numai atunci cand ne inundam sufletul cu energie pozitiva putem experimenta fericirea!
Fericirea este in special experimentata de acele persoane care stiu sa aprecieze ceea ce au, care isi pastreaza mintea deschisa catre idei si experiente de viata noi, care isi folosesc timpul liber pentru a evolua emotional sau a-si dezvolta abilitatile native, care asculta muzica bua, care citesc carti frumoase, care sunt o companie placuta si buni comunicatori. Cu alte cuvinte, fericirea intra in viata celor care fac lucruri marunte in fiecare zi pentru a se hrani cu energie pozitiva.

Este mai usor decat pare sa experimentam fericirea la nivelul ei cel mai ridicat! Orice ne poate induce energie pozitiva si entuziasm ne hraneste mintea si sufletul cu atitudinea corecta. Rezultatul? O viata extraordinara!

Iata cateva idei simple despre cum putem sa pastram constanta fericirea in viata noastra:

1. Poarta-te ca si cum vei avea o zi extraordinara. Daca te trezesti dimineata plin de energie pozitiva, ziua ta va fi excelenta. Cercetatorii au descoperit faptul ca desi suntem de parere ca actionam dupa cum ne simtim, de fapt lucrurile stau complet invers, schimbandu-ne atitudinea interioara in functie de ceea ce facem. Experientele demne de tinut minte ne valorifica fericirea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

2. Zambeste. Este chiar greu sa nu experimentezi fericirea atunci cand figura ta este vesela. Pentru a zambi chiar de la prima ora din dimineata poti sa iti lipesti pe oglinda de la baie sau de pe hol citatele favorite, poze speciale pentru tine sau chiar bancuri. Te vei umple de energie pozitiva!

3. Petrece timp cu persoanele dragi. Cine te sustine intotdeauna si iti face ziua mai buna? Gandeste-te bine si apoi inconjoara-te de acei oameni cu efect pozitiv asupra ta! Viata ta va deveni mai luminoasa si fruntea ti se va descreti.

4. Incearca ceva complet nou. Calatoreste undeva unde nu ai fost in viata ta. Fa ceva ce nu ai mai facut niciodata. Nu numai ca iti vei largi orizonturile, dar vei capta energie pozitiva si o vei folosi pentru a experimenta fericirea la un alt nivel. Vei reflecta mai mult asupra lucrurilor extraordinare din viata ta si vei deveni o persoana mai bogata spiritual si intelectual.

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri