17 Aprilie 2012 publicat în Lifestyle 118 share-uri

Marilyn Monroe a fost acea persoana rara care, desi distribuita ca blonda sexy si prostuta, a reusit prin puterea personalitatii sa intoarca rolurile cu susul in jos si pe partea cealalta. (Andrew Horton)

Despre Marilyn Monroe

Marilyn Monroe, pe numele ei adevarat Norma Jeane Mortensen (1 iunie 1026 – 5 august 1962) este cea mai celebra blonda a tuturor timpurilor – star cinematografic, sex simbol si diva pop.

Copilaria lui Marilyn Monroe nu a fost deloc usoara, mama ei vaduva si bolnava psihic abandonand-o in numeroase orfelinate sau dand-o in grija mai multor oameni. Adolescenta a fost una la fel de dezorganizata, casatorindu-se la 16 ani cu un barbat de care a divortat putini ani mai tarziu.

Pentru a razbate prin aceasta viata deloc perfecta, Marilyn a inteles ca cel mai important lucru este sa iti hranesti sufletul. Daca pana sa ajunga la maturitate detinea peste 200 de carti (incluzand Tolstoi, Whitman, Milton), biblioteca ei personala a ajuns sa contina mai mult de 400 de carti din domenii precum arta, istorie, psihologii, filosofie, literatura, religie, poezie si chiar gradinarit. Atunci cand au fost scoase la locotatie in anul 1999, cumparatorii s-au putut delecta cu notitele pe care actrita le facea pe marginile paginilor. La fel, Marilyn asculta discuri cu muzica clasica, in special Beethoven si a inceput cursuri de actorie la Actors’ Lab Hollywood si de literatura la UCLA.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Demn de retinut este faptul ca IQ-ul actritei Marilyn Monroe, de 168, era cu mult peste cel al lui John F. Kennedy, de doar 129 (Un scor de 100 este considerat mediu, in timp ce unul de peste 150 demonstreaza ca o persoana este extrem de inteligenta).

Merita asadar sa ascultam cateva sfaturi de la Marilyn...

Sfaturi de viata si dragoste de la Marilyn Monroe

Femeilor care cauta sa fie egale cu barbatii le lipseste ambitia.

O fata desteapta saruta, dar nu iubeste, asculta, dar nu crede si paraseste inainte sa fie parasita.

E mai bine sa fii nefericit de unul singur, decat cu cineva.

O cariera reusita este un lucru minunat, dar noaptea, cand ti-e frig, nu te poti cuibari in ea.

Daca poti face o fata sa rada, o poti convinge sa faca orice.

Inainte de casatorie, o femeie trebuie sa faca dragoste cu un barbat ca sa-l pastreze langa ea. Dupa casatorie, ea trebuie sa-l pastreze langa ea pentru a face dragoste cu el.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri