30 Martie 2012 publicat în Lifestyle 132 share-uri

Intr-o societate in care suntem mereu grabiti este esential sa descoperim modalitati naturale de a ne mentine ridicat nivelul de energie fara sa ne punem in pericol sanatatea.

1. Tine luminile aprinse. Camerele intunecoase sau cu o lumina slaba ne pot da stari de oboseala sau inertie, pe cand o camera luminata (natural sau artificial) asa cum trebuie ne ajuta sa ne pastram energia.

2. Plimba-te in aer liber. O gura de aer proaspat este intotdeauna o metoda eficienta de a ne recapata energia si de a ne revigora simturile.

3. Maseaza-ti lobii urechilor. Desi poate parea ciudat, masajul lobilor ne ajuta sa ne mentinem energia atunci cand suntem obositi sau adormiti.

4. Suna un prieten. Atunci cand ne simtim lipsiti de energie, o discutie cu un amic este exact ceea ce avem nevoie pentru a ne revifora starea de spirit.

5. Mananca gustari sarace in carbohidrati. Fructele slabe in carbohidrati precum zmeura, merele, portocalele si grapefruit-ul sunt extraordinare pentru a ne amplifica energia. La fel, este esential sa evitam in gustari carnea, painea si produsele lactate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

6. Asculta muzica. Atunci cand ne simtim fara energie este bine sa ascultam muzica ritmata ce ne tine mintea si corpul in miscare.

7. Fa exercitii simple cu degetele de la picioare. Acestea stimuleaza sistemul circulator, oferind organismului un nivel optim de oxigen si persoanei noastre mai multa energie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri