29 Martie 2012 publicat în Lifestyle 191 share-uri

Ei spun despre ca noi suntem 'marele mister al vietii lor'... Noi depasim in complexitate fizica cuantica si intrebarile despre Univers... noi, femeile.

10. Idiosincrasiile ei (cum ar fi grimasele pe care le face in oglinda ori de cate ori se machiaza, felul cum da din cap asemeni unei maimutici atunci cand are un blocaj, sau momentele de neindemanare) sunt particularitati fara de care nu as putea trai.

11. Mi-am trasat o misiune speciala din a numara toate alunitele ei de pe fata si corp. Are saisprezece. Cinci pe fata, doua pe gat, cate una pe fiecare umar, doua sub sani, una pe stomac, una pe picior si trei pe brat care arata asemeni unei constelatii.

12. Simt aceeasi pasiune pentru ea chiar si acum.

Orice barbat se indragosteste in moduri diferite, dar ceea ce pot spune cu siguranta este ca atunci cand un barbat se indragosteste, cade rau in aceasta trapa. Cand m-am indragostit prima data am facut multe greseli; am incercat sa neg atunci cand au urmat alte relatii. Oricum, mi-au trebuit cinci ani ca sa imi dau seama ca atunci cand iubesti cu adevarat pe cineva si esti gata sa strabati distanta dintre voi, atunci descoperi un alt mod de a fi, care te implineste cu mult mai mult. Mai mult decat ai putea sa visezi vreodata. (Aceasta confesiune este semnata de Jimmy Jacob, autorul blogului personalsfacts.com).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo.ro iti mai recomanda si

40 de citate exceptionale, dedicate femeilor

Psihologie masculina: Cei 3 factori care distrug o relatie din perspectiva barbatilor

30 de adevaruri cuceritoare despre barbati

Cainta unui barbat cu doua familii: Stiu cum moare iubirea...

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.

Foto: Shutterstock

de Jullie S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri