29 Martie 2012 publicat în Lifestyle 191 share-uri

Ei spun despre ca noi suntem 'marele mister al vietii lor'... Noi depasim in complexitate fizica cuantica si intrebarile despre Univers... noi, femeile.

Si imi place cum incepe: "Iubirea nu e niciodata perfecta atunci cand este Dragoste Adevarata!"

1. Stiam ca “dadusem de bucluc” (ma indragostisem) de prietena mea (wow, nu am mai scris niciodata asta despre prietena mea… huh), prima data cand ne-am sarutat. Era timida si serena si credeam ca eu voi fi cel care va aface primul pas; asteptam sa fac asta. In orice caz, cand am invitat-o sa bem ceva, a venit foarte increzatoare spre mine in timp ce pregateam bauturile si m-a sarutat luandu-ma prin surprindere. Inca ma mai gandesc la acel sarut pana in ziua de astazi, fiindca imi aminteste cum m-am indragostit de ea.

2. Cand am cunoscut-o pe Sabrina, cu ani in urma, era prietena mea inainte sa imi fie iubita si nu eram obisnuit cu acest lucru atunci. Conexiunea noastra de cand eram prieteni, m-a facut sa ma simt foarte confortabil in prezenta ei. Nu a incercat niciodata sa ma schimbe si asa m-am transformat intr-un barbat mai bun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?
3. Ravneam sa vorbesc cu ea (chiar si la telefon) asa cum ravnesc o tigara atunci cand beau cafeaua dimineata. Sa o ravnesc era un sentiment constant, o adevarata dependenta care ma tinea mereu in alerta.

4. A aparut ca un accident in viata mea, caci nu era neaparat “stilul meu”. Si tot ca un accident, a fost evenimentul neasteptat care mi-a schimbat viata.

5. Visam cu ochii deschisi ca o sarut mai mult decat ca ma culc cu ea, atunci cand eram despartiti.

6. Stiam ca o iubesc din primul moment cand am ranit-o. Mereu ii ranesti pe cei pe care ii iubesti.

7. Peste ani, Sabrina si eu am avut multe caderi. Am adorat-o si pentru luni de zile o detestam de-a dreptul. Totusi, nu eram niciodata 'indiferent' fata de ea… ceea ce spune multe in opinia mea.

8. A fost si este si acum, muza care m-a inspirat in scrierile mele, fie ca ne vorbeam sau nu.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

9. Cand negam ceea ce simteam fata de ea, gaseam scuze ca sa merg sa cumpar cadouri de Craciun prietenilor si familie, chiar din magazinul de unde ea obisnuia sa isi cumpere parfumul preferat. Miroseam cu nesat sticluta de parfum de parca ar fi fost cocaina. Iubirea te face sa te comporti nebuneste.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri