21 Martie 2012 publicat în Lifestyle 24 share-uri

Afla daca te numeri printre cei cu adevarat speciali si care sunt aspectele ascunse ale personalitatii tale. Posesorii Numerelor Maestre se bucura de inspiratie la cel mai inalt grad si de o viata deosebita.

Esti posesorul unui Numar Maestru?

Aparent, numerologia este o stiinta simpla, numerele prezente in nume sau in data de nastere fiind reduse de obicei la o singura cifra. Sunt insa anumite numere speciale, numere cu o incarcatura speciala, ce pot fi prezente in tabelul numerologic al unei persoane (atat in data de nastere, cat si in nume, dar si in Numarul de Expresie, Numarul Anului Personal, Numarul Divin, Numarul Destinului, Cifra Provocarilor, Cifra Dorintelor, etc) si a caror importanta este minimalizata.

Aceste numere fac o exceptie de la regula reducerii, se iau in considerare ca atare si NU SE REDUC. Aceste numere poarta numele de Numere Maestre si sunt urmatoarele: 11, 22, 33. Atentie! Faptul ca esti nascut in luna a 11-a sau in ziua de 22 nu inseamna neaparat ca esti posesorul unui Numar Maestru. Uita-te in tabelul tau numerologic si vezi daca/ cum apar numerele 11 si 22 plasate in tabelul tau. Poti spune ca te reprezinta un Numar Maestru cand Numarul Destinului sau Numarul de Expresie sunt egale cu 11 sau 22 sau cand in calculele tale numerologice apar de mai multe ori aceste numere. Poti afla care sunt principalele numere din tabelul tau numerologic apeland la modulul de pe aceasta pagina www.wejees.net (vezi partea dreapta) sau la cel de pe numerologist.com. Daca 11 sau 22 se regasesc printre ele, inseamna ca esti posesorul unui puternic Numar Maestru. Articolul de mai jos iti va fi extrem de util in a intelege anumite aspecte ale personalitatii tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Ce sunt Numerele Maestre?

Prezenta acestor numere in tabelul tau numerologic nu este intamplatoare. Posesorii acestor numere se bucura de facultati creatoare deosebite, de talente aparte, de inspiratie la cel mai inalt grad, de o viata deosebita. Spre deosebire de posesorii altor numere, posesorii Numerelor Maestre pot avea parte de-a lungul vietii lor de multe si grele provocari, dar si de recompense pe masura. Viata lor uneori poate fi un paradox. Bill Clinton spre exemplu il are pe 11 ca Numar Maestru. Ronald Reagan de asemenea. Barack Obama. Pe de alta parte, Paul McCartney avea ca Numar Maestru un 22. Richard Branson la fel. Cieste mai departe in pagina 2 >>

Foto: By Dzhulbee/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri