16 Martie 2012 publicat în Lifestyle 121 share-uri

Tatiana Ernuteanu si Livia Dila, doua profesioniste din domeniul comunicarii, lanseaza in luna martie Society Clubul pe care l-au denumit '4H-High Heels High Hopes'. Acesta va fi primul club select al oamenilor cu potential, acei oameni speciali si curajosi, femei si barbati care se ocupa cu tot felul de lucruri extrordinare.

Tatiana Ernuteanu este un cunoscut om de PR, iar pe Livia Dila o cunoasteti cu siguranta, datorita aparitiilor ei televizate, ea fiind prezentatoarea 'Orei de Stiri' de la TVR 2.

Garbo.ro are placerea deosebita de a prezenta proiectul acestor tinere femei care sunt hotarite sa sparga tiparele din lumea profesionala!: "Nu conteaza cat de inalte imi sunt tocurile, EU POT!", par sa ne spuna ele cu nonsalanta si incredere de sine, prin intermediul High Heels High Hopes (Tocuri inalte Aspiratii inalte) . Iar eu le cred pe cuvant si o veti face si voi, dupa ce veti citi interviul prin care ne-au povestit despre proiectul lor,  '4H-High Heels High Hopes'.

Mai mult decat atat, in clubul Tatianei Ernutaenu si al Liviei Dila sunt invitati toti oamenii care pot spune lucruri frumoase celor din jur, ei insisi fiind un exemplu de competenta... de originalitate. La High Heels High Hopes sunt invitati toti oamenii deosebiti care au ceva de spus.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Prin intermediul acestui material cu doua femei extraordinare, Garbo.ro lanseaza seria unor interviuri dedicate femeilor care va pot inspira prin tot ceea ce sunt si prin tot ce realizeaza pentru oamenii din jur! "E vina noastra, pentru ca ne retragem in fata non-valorilor. Stam in coconul nostru si ne plangem, asa se nasc monstrii, in timpul somnului ratiunii.Oamenii trebuie descoperiti, trebuie sa-i aratam si sa le multumim pentru frumusetea pe care o dau, prin talentul lor", spune Livia Dila.

 

High Heels High Hopes, cum a inceput povestea

 

Garbo.ro: Sunteti doua femei cu o frumoasa cariera in media si PR. Ce a generat ideea acestui proiect?

Tatiana Ernuteanu: Multumim pentru aprecieri! Totul a pornit din postura de privitor pasiv la ceea ce exista in jurul meu. Meseria mea imi oferea foarte des oportunitatea de a cunoaste oameni de exceptie care faceau lucruri minunate, dar despre care se stiau, uneori, putine lucruri. Nu initiau nimic care ar fi putut sa le aduca recunoasterea celorlalti… unii, din prea multa modestie, altii, de teama de a nu fi criticati, iar alti, pentru ca nu credeau atat de mult in talentul lor. Asa m-am gandit ca aceasta categorie de oameni ar putea fi sustinuta si stimulata - prin exemple concrete ale unor oameni de succes azi -, sa-si transforme pasiunile in bussines-uri mici, dar cu potential. Asta a fost inceputul povestii, apoi alaturi de Livia, am inceput sa aranjam totul ca intr-un puzzle si asa s-a conturat ceea ce azi este 4H – High Heels High Hopes.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri