Libertatea emotionala se instaleaza mai intai in sufletul nostru ca mai apoi sa fie emanata spre fiecare persoana cu care interactionam. Eliberandu-ne de emotiile negative vom realiza care este adevarata noastra valoare, ne vom conecta cu spiritualitatea eului nostru interior si vom crea o comuniune stransa cu marea familie de pe acest pamant. Dobandirea libertatii emotionale ne va pune in legatura cu centrul nostru interior de putere in vremuri fericite, dar si mai grele...

Exista doua stadii de procesare a emotiilor. Primul presupune recunoasterea deschisa a emotiei brute fara ca aceasta sa fie inhibata in vreun fel. Al doilea presupune actiunea propria-zisa, si anume transformarea negativitatii prin suprapunerea de emotii pozitive peste cele negative.

Libertatea emotionala: rezultate

Daca reusim sa experimentam pe deplin libertatea emotionala vom deveni persoane mai fericite, mai flexibile si mai pline de viata. Mai mult, nu numai ca vom avea grija de propria persoana, insa vom trata altfel, mai empatic, familia si prietenii. Rabdarea noastra va deveni din ce in ce mai dezvoltata si vom gestiona extrem de bine conflictele aparute pe nepregatite.

Ca dimensiune spirituala, ne vom conecta cu eu-l nostru interior si vom surmonta orice situatie neplacuta sau dezamagitoare folosindu-ne de puterea instinctelor noastre, ascultand glasul inimii care nu da gres niciodata!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Experimentand libertatea emotionala deplina ne vom simti protejati si ingrijiti de o forta spirituala superioara ce nu ne va lasa niciodata sa ne simtim singuri pe Pamant.

Mai multe amanunte interesante despre libertatea emotionala puteti descoperi in cartea lui Judith Orloff, Emotional Freedom. Liberate Yourself from Negative Emotions and Transform Your Life.

Garbo.ro iti recomanda si alte teste psihologice:

TESTUL EXTRATERESTRULUI, un test-poveste incredibil despre cine esti tu cu adevarat!

Testul aurei spirituale: Chakra care iti defineste viata

Test de personalitate: Afla ce forta interioara iti domina spiritul

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri