5 Martie 2012 publicat în Lifestyle 23 share-uri

In mintea ta, esti singurul ganditor. DOAR TU iti poti controla viata. Magnetismul energetic este un dat. Cunoasterea si respectarea legilor spirituale ne ajuta sa ne imbunatatim energetic si sa ne stergem greselile, eliberandu-ne totodata de energia distructiva.

Alina Neagu este autoarea si fondatoarea revistei "Normal despre Paranormal – revista de spiritualitate si mister". In exclusivitate pentru Garbo, Alina ne-a permis sa facem public unul din articolele incluse in edita de februarie 2012 a revistei. Cu ajutorul Alinei Neagu, vom afla cum ne putem debloca energetic si care sunt cele 3 spirituale prin care ne putem imbunatati energetic si sterge greselile.

Cum te poti debloca energetic?

Prin interactiunea cu ceilalti se produce un transfer. Acesta actioneaza la nivelul invelisului "energetic". Gandurile noastre genereaza un camp de o anumita vibratie. Cu cat gandim mai frumos, cu atat campul care ne inconjoara este unul benefic.

Apropiindu-se unii de altii, oamenii comunica, mai ales, energetic. Majoritatea nici macar nu constientizeaza "schimbul". Ne atrag oamenii zambitori, optimisti, veseli- pentru ca energia pe care acestia o degaja este una buna. Este si contagioasa. Astfel, avem tendinta sa-i evitam pe cei pesimisti, morocanosi, rautaciosi. Pentru ca si in cazul acestora, energia proasta "se ia". Exista si situatii in care energia distructiva imbraca un strat subtire, poleit cu bunavointa... poarta numele ISPITA.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Oracolul Yi-Jing: Ce tip de energie trebuie sa accesezi pentru a-ti schimba viitorul? Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Nu sunt adepta construirii "zidului", asa cum am auzit ca se invata pe la nu stiu ce cursuri semi-oculte. Formula este simpla: inlocuieste un gand rau cu unul bun. Transforma gandul rau intr-unul bun. Iti sta in putere! In mintea ta, esti singurul ganditor. DOAR TU iti poti controla viata. Magnetismul energetic este un dat. Cunoasterea si respectarea legilor spirituale ne ajuta sa ne imbunatatim energetic si sa ne apropiem de Dumnezeu.

LEGEA SPIRITUALA ABSOLUTA este IUBIREA. Din ea, decurg toate celelalte legi spirituale:

Legea credintei fara teama

Teama este intr-adevar, cea care imagineaza puternic boala sau situatia temuta; daca nu sunt neutralizate, aceste imagini se materializeaza. Iubirea invinge orice teama. Cel care se teme nu iubeste cu adevarat.

Legea karmei si a iertarii

Karma inseamna in limba sanscrita 'intoarcerea', cu sensul de bumerang, rasplata, reactiune.

Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Spuneam ca magnetismul energetic este un dat. Adica ne nastem cu el. Din pacate sau din fericire, suntem legati energetic unii de altii si, mai ales, de stramosii nostri. Daca am avut niste stramosi care nu prea si-au facut datoria pe acest pamant, slabe sanse ss mostenim un potential energetic bun. Va trebui sa "muncim" mult ca sa ne echilibram energetic si sa ne imbunatatim potentialul.

Karma "irosita" a stramosilor este cauza pentru care se nasc, de exemplu, copii cu probleme. Ei sunt "veriga" ce curata (platesc) prin suferinta lor, pacatele unor generatii. Sa nu puneti intrebarea stupida " de ce sa sufar eu pentru ce au facut altii" . Pentru ca si altii vor suferi pentru ce ai facut tu. V-ati pus vreodata intrebarea de ce spunem "Tatal nostru" si nu "Tatal meu"? Sa invatam sa ne iertam si sa ne iubim stramosii- indiferent de greselile lor- este una dintre misiunile noastre pe acest pamant.

Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”

Evolutia spirituala presupune, printre altele, impacarea, acceptarea, iertarea si iubirea stramosilor. Nu poti evolua fara aceasta lectie. "Si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri"- este o fraza care, face referire si la stramosii nostri.

Sa revenim... avem, la nastere, un "aluat" mai bun sau mai putin bun. De noi depinde produsul final- viata noastra. Cei care au mostenit un "aluat" mai prost, pot sa-si "curete" energia mostenita. Din dragoste pentru stramosii lor, sa nu repete greselile lor, sa se roage pentru ei si sa fie un exemplu pentru urmasii lor. Pentru ca au invatat "pe pielea lor" ce inseamna sa mostenesti o karma proasta.

Am invatat tarziu sa-mi iubesc stramosii. M-a ajutat o viziune care m-a marcat fundamental. Stramosii mei au fost oameni amarati, plini de necazuri si suferinte. Atat au putut ei. Le multumesc pentru tot ce mi-au lasat. Putinul acela, in anumite momente, a fost totul. A fost putinul meu, fara de care, sunt constienta ca mi-ar fi fost mult mai rau. Cum imi cinstesc stramosii? Cand ma rog, ma gandesc si la ei. Orice crestin are datoria de a merge duminica la biserica. O lumanare aprinsa simbolizeaza caldura si lumina din sufletul nostru atunci cand trimitem un gand bun catre cineva. Nu uit sa le aprind si lor o lumanare sau macar un gand bun. Au atata nevoie...

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri