2 Martie 2012 publicat în Lifestyle 99 share-uri

Ca in fiecare an, organizatorii au pregatit cadouri traditionale de martisor, dar si produse neconventionale apreciate si de cel mai exigent vizitator. Alatura-te multimii care se bucura de sosirea primaverii si vino la traditionalul targ de martisor deschis la Galeria Dalles.

Comunicat de presa

Alatura-te multimii care se bucura de sosirea primaverii si vino la traditionalul targ de martisor deschis la Galeria Dalles.

Ca in fiecare an, organizatorii au pregatit cadouri traditionale de martisor, dar si produse neconventionale apreciate si de cel mai exigent vizitator. Iar pentru ca traditia trebuie sa continue, va asteptam sa daruiti persoanei dragi cele mai frumoase martisoare, fie ele din flori, sticla, lemn sau zahar dar si o multime de cadouri inedite.

Una dintre surprizele de anul acesta sunt si demonstratiile de make-up, sustinute de traineri si make-up artisti care realizeaza gratuit pentru doamne si domnisoare machiaje profesionale pentru diverse ocazii: smokey-eyes, machiaj de zi sau de seara. Profesionistii va asteapta la standul “COSMETICA VERDE” incepand din 3 pana pe 7 martie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Pe langa rasfatul garantat si sfaturile primite de la profesionisti puteti participa si la tombola cu premii in produse profesionale de make-up, care au la baza o formula de plante siberiene ce hidrateaza, intineresc si hranesc tenul.

Dar sa nu uitam ca si sufletul are nevoie de desfatare si ce altceva ar putea satisface aceasta dorinta daca nu o muzica sau o carte buna. Iar cand stau alaturi de un vin sau o sampanie de calitate, efectul este maxim. De asemenea, lucrarile de grafica (portrete si caricaturi), vitraliile si gravurile pe obiecte din metal sau sticla se numara si ele printre cadourile pe care le puteti gasi la targ.

Asadar, va asteptam in continuare la Targul de Martisor „Festivalul Primaverii” de la Galeria Dalles, deschis pana pe 8 martie, intre orele 10:00 si 20:00.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri