Geanta reprezinta accesoriul fara de care o tinuta vestimentara nu ar fi completa. Continutul unei genti, ascuns privirilor curioase ale muritorilor, emite inconstient un mesaj despre felul tau de a fi, fara sa o faca intr-un mod ostentativ.
O geanta spune multe despre tine si despre personalitatea ta. O geanta care ti se potriveste da o noua stralucire look-ului tau. Te face sa te simti mai sigura pe tine. Te face sa te simti frumoasa. Geanta reprezinta accesoriul fara de care o tinuta vestimentara nu ar fi completa. Mai mult ca sigur ca ni s-a intamplat sa plecam la birou sau in oras fara machiaj sau fara bijuteria noastra preferata. Nu am plecat insa niciodata fara geanta noastra cea de toate zilele. De ce? Pentru ca ea reprezinta micul nostru univers feminin. Pentru ca este un indiciu pretios al personalitatii noastre. Pentru ca poate dezvalui mai multe despre persoana noastra decat o facem noi insine. Pentru ca a fost coup de foudre atunci cand am vazut-o in vitrina. Pentru ca am ales-o nu numai dupa criterii obiective: dimensiuni, stil, culoare, forma, ci si pentru ca am ascultat si de ceea ce ne-a spus inima in acel moment.

Continutul unei genti, ascuns privirilor curioase ale muritorilor, emite inconstient un mesaj despre felul tau de a fi, fara sa o faca intr-un mod ostentativ. Si fie ca vorbim de lucrurile importante sau de fleacurile aruncate in graba in geanta, continutul unei genti constituie proprietate “proprie si personala”. Ceea ce exista in geanta este strict al tau. Iti apartine in totalitate. Geanta este acel accesoriu care iti permite sa nu te dezvalui intru totul celorlalti. Continutul unei genti reprezinta secretul pe care il porti cu tine zi de zi. Ceea ce se afla in geanta da masura individualitatii tale... Ce purtam insa intr-o geanta?

Greutatea gentii. Obiectele pe care le purtam in geanta


Se pare ca femeia din ziua de astazi are tendinta de a cara din ce in ce mai multe obiecte in geanta, se arata intr-un articol publicat recent pe UK Daily Mail. Conform statisticelor publicate in ziar, greutatea ideala a unei genti nu ar trebui sa depaseasca un kilogram. In schimb, in societatea contemporana, greutatea medie a unei genti atinge 2,5 kilograme, existand o tendinta accentuata de crestere a greutatii unei genti. Vina cade in mare parte asupra dispozitivelor high-tech precum: telefoane mobile, MP3 playere sau camere digitale. Ce se mai afla in geanta femeii moderne? Statisticele arata ca pe langa aceste nelipsite detalii tehnologice, in geanta unei femei isi fac loc si clasicile produse de machiaj si ingrijire: oglinzi, perii de par, rujuri, creme, rimeluri, toate acele produse de ingrijire ce fac parte din arsenalul etern al frumusetii feminine. Studiul a fost intreprins de lantul de supermarketuri ASDA din Marea Britanie, Fiona Lambert, directorul general al brandului, afirmand: “Suntem uimiti de cat de mult a crescut greutatea gentii pe care o poarta femeia din ziua de astazi”.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Geanta micro - drăgălășenia întruchipată în materie de genți! 10 modele de genți micro care se poartă chiar acum Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri